banner488

Mehmet Erdem CHP’li Osman Aydın'a çattı

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem yaptığı basın açıklaması ile CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın'ı "Faşist"likle suçladı.

Mehmet Erdem CHP’li Osman Aydın'a çattı
banner496

CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın'ın seçim bölgesi Aydın'ın Çine İlçesi'ne bağlı Eskiçine Köyü'nde yaptığı konuşmada "Eskiden ihtilaller olurdu. Arada bir iktidar değişikliği söz konusu olurdu. Şimdi o ihtilali yapacak olan komutan da kalmadı. Hepsini tasfiye ettiler. Şimdi öyle bir kurtuluş yok" sözlerini değerlendiren AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, "CHP Aydın Milletvekili Sayın Osman Aydın'ın konuşmasını üzülerek gördük. CHP olarak eskiden olduğu gibi hala daha darbelerden medet uman bir anlayışı devam ettirmekteler.Bununla birlikte Sayın Osman Aydın'ı tebrik etmek de lazım. Çünkü gerçek düşüncelerini mertçe ifade etmiş. Yani Türkiye'de AK Parti'nin darbecilerle mücadele ettiğini ve bunda başarılı olduğunu üzülerek ifade etmiş. AK Parti'nin 'Darbesavar' olduğunu kabul etmiş. ve bununla birlikte CHP'nin geçmişten bu yana darbelerden nasıl yararlandığını ve medet umduğunu bir kez daha ikrar etmiş. Darbesever CHP Milletvekili Sayın Osman Aydın tabii yalnız değil. Darbeleri Araştırma Komisyonu'na gelen bir belgede, kısa bir müddet önce kamuoyu ile paylaştığımız belgelerde CHP Aydın Milletvekili Sayın Bülent Tezcan'ın 28 Şubat sürecinde Sayın Çevik Bir'den talimat aldığını belgelemiştik.Yani CHP aynı kafada 'Darbesever'liğe ve postal yalama hevesine devam ediyor.Ama bu sevgileri ve hevesleri kursaklarında kalacak. Çünkü 'Darbesavar' AK Parti var. Milletimizi ve özellikle CHP'ye oy vermeyi düşünen veya veren vatandaşlarımızı bir kez daha düşünmeye davet ediyorum. Bu CHP'nin neresi 'Sosyal Demokrat'? Bunlar olsa olsa 'faşist' olur" ifadelerine yer verdi.

CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ OSMAN AYDIN NE DEMİŞTİ

CHP'nin Aydın milletvekili ve Çine Belediyesi'nin eski başkanı Osman Aydın Çine Belediye Başkanı ve Partililerle birlikte önceki gün yaptığı köy ziyaretinde yaptığı konuşmada "Eskiden ihtilaller olurdu. Arada bir iktidar değişikliği söz konusu olurdu. Şimdi o ihtilali yapacak olan komutan da kalmadı. Hepsini tasfiye ettiler. Şimdi öyle bir kurtuluş yok. Tek kurtuluş var sandık. Sandığa giderken doğru düzgün hareket edeceğiz. Köylerin mülkiyetlerine el konulup, tüzel kişiliğinin kaldırılmasının mutlaka hesabını sormamız lazım. Ak Parti'de Tayyip sopayı kaldırdığında herkes suspus. Orada bir tane düşünce var, ya kabul edersin ya etmezsin. CHP'de ise disipline aykırı hareket etmek kaydı dışında çokseslilik söz konusudur. Tek parti dönemi ve Atatürk'ün dönemi sürekli eleştiriliyor. Fakat şimdi tek partiden daha sert bir iktidar var. Hiç kimse görmüyor" ifadelerine yer vermişti.


Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2013, 02:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472