banner488

KÖSE, Çerçioğlu’nu Çine’lilere şikayet etti.

Köse yerel seçimlerde Demokrat Partililerden destek istedi. “Bugün buraya baba ocağına geldik” dedi.

KÖSE, Çerçioğlu’nu Çine’lilere şikayet etti.
banner496

Yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Çine’ye gelen Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, DP eski ilçe Başkanı Mimar Mehmet Yavuz’un Belediye Başkan Adaylığının belirginleşmesinden sonra  Demokrat Parti Çine İlçe Teşkilatını ziyarette bulundu, esnaflarla görüştü. Çine ziyaretti sırasında Aydın Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu’nu sert sözlerle eleştirerek, “Özlem Hanımı anlatmama gerek yok aslında sizlerde biliyorsunuz. Kendisi Buharkent’ten Kuşadası’na kadar trilyonluk katrilyonluk zararlar vermiştir. Özlem Hanım, bir milyon nüfusluk Aydın’ı yönetecek ne çapta ne de kalitededir” dedi.

Demokrat Parti Çine İlçe Başkanı Ahmet Soydar ve bazı yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Köse yerel seçimlerde Demokrat Partililerden destek istedi. “Bugün buraya baba ocağına geldik” diyen Fevzi Köse, “  Rahmetli Menderes her zaman yanında DP resmiyle poz verirken daha sonra DP resminin yanına Alpaslan Türkeş’inde resmini koymuştur. Tüm İl Yönetimi olarak buradayız. Amacımız Aydın’a,  insanımıza hizmet. Sizin de bu hizmet noktasında mutlaka aynı düşündüğümüzü tahmin ediyorum. Sağduyulu insanlar olarak sağ düşünceli insanların Aydın’ı yönetmesinin daha isabetli olacağını ve Aydın’ı yönetebileceğini inanıyoruz. Bunun için önümüzdeki seçimlere yönelik gönül birliğimiz olur. Gönül birlikteliğimizin hayırlı sonuçlar getirmesini diliyoruz” şeklinde konuştu.

MHP Aydın Milletvekili ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak’ın Yerel Seçimlerde desteklenmesi gerektiğini belirten Fevzi Köse, “Milletvekilimiz Ali Uzunırmak’ın kalitesi tartışılmazdır. Kendisi 20 yıldır Aydın Milletvekilliği yapıyor. Allah kısmet ederse, önümüzde ki seçim havasına, çalışmalarına girdik. Bundan sonra DP’nin bizden bir isteği olursa kapılarımız sizlere sonuna kadar açıktır” dedi.


Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2013, 13:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
hasan ali uyar
hasan ali uyar - 10 yıl Önce

adnan menderes in adını bu kadar merhum oğulları bile kullanmamıştır. menderes i deviren 27 mayıscılardan biri de alparslan türkeş tir. ciddi bir adayın gidipte şehir efsanelerine takılmaması, inanmaması, kulaktan dolma hareket etmemesi gerekir.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472