banner488

Köse, Çerçioğlu’na bu kez Çine’den yüklendi

Çine’deki bir kahvehane ziyaretinde konuşan MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, “Çerçioğlu’na Aydın ve Aydın Belediyesi emanet edilemez” dedi.

Köse, Çerçioğlu’na bu kez Çine’den yüklendi
banner496
Çine’de Mutaflar Köyü’ndeki düğün cemiyetine katıldıktan sonra Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, önemli konulara değindi.


Ak Parti ve MHP'li 16 üyenin çekimser oyu ile kabul edilen Aydın Belediyesi 2014 yılı bütçesi
görüşmelerinin neden olduğu krize ilişkin sorulan soruları cevaplayan Başkan Köse, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında sert sözler sarfederek, “Aydın Belediyesi’ni yönetemeyen birinin, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni yönetmesi mümkün değildir. Çerçioğlu’na Aydın ve Aydın Belediyesi emanet edilemez.” dedi.

Ak Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş hakkında da değerlendirmelerde bulunan Başkan Köse, “Mustafa Savaş’ı kim tanır? Aydın’da sağın tek adayı var. O da MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak’tır.” şeklinde konuştu.

Yapılan ziyarette MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse’ye, MHP Aydın İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Kamil Ak ve ilçe yönetim kurulu üyeleri,  MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz ve MHP Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Adayı Salih Gökbel de eşlik etti.

“Aydın’da ve Çine’de seçimi kazanacağız”

Aydın Büyükşehir ve ilçelerindeki yerel seçim çalışmalarını değerlendiren Başkan Köse, “Vatandaşımızdan çok güzel bir teveccüh alıyoruz. Tüm Aydın genelinde vatandaşlarımızın MHP’ye ilgisi yüksek. Ülkemizin MHP’ye ihtiyacı olduğu bir ortamda yaşıyoruz. MHP vatandaşımızla günden güne daha sıkı bağlarla bütünleşiyor. Biz MHP olarak, Aydın Büyükşehir’de ve Çine’de önümüzde yerel seçimlerden birinci parti çıkacağımıza yürekten inanıyoruz. Aydın’da ve Çine’de seçimi biz kazanacağız.” şeklinde konuştu.

“Türkiye sıkıntılı süreçlerden geçiyor”

Türkiye’nin genel itibariyle sıkıntılı süreçlerden geçtiğini belirten Başkan Köse, “Başbakan ve Hükümetin bulaştığı yolsuzluklar ve istifalar, ülkemizin içerisinde bulunduğu sıkıntılı durumu ortaya koyuyor. Ekonomimiz de son derece sıkıntılı durumda. Çiftçimiz ve hayvancılık ile uğraşan vatandaşlarımız sıkıntı içerisindeler.” dedi.

“Aydın çehresini ve kaderini değiştirmeye talibiz”

MHP olarak Büyükşehir Belediyesi’ni aldıkları takdirde işsizler için iş kapıları açılacağını belirten Başkan Köse, ”MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ali Uzunırmak’ın 5 yılda 20 bin kişiye iş imkanı sağlama Milanobet sözü var. Biz Aydın’ın çehresini ve kaderini değiştirmeye talibiz. Aydına umut olarak geliyoruz. MHP ile Aydın yeniden güzel ve mutlu günlere kavuşacaktır.” ifadelerinde bulundu.

Kahvehanede bulunan vatandaşlardan MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz'a destek olunmasını da isteyen Başkan Köse, "Mehmet Ağabeyimize desteklerinizi esirgemeyin." dedi. 

“Çerçioğlu’na Aydın ve Aydın Belediyesi emanet edilemez”

AK Parti ve MHP'li 16 üyenin çekimser oyu ile kabul edilen Aydın Belediyesi 2014 yılı bütçesi görüşmelerinin neden olduğu krize ilişkin sorulan soruları cevaplayan Başkan Köse, “Çerçioğlu’nun Aydın Belediyesi’ni yönetemediği, Aydın Belediyesi’nin bütçesini geçirememesiyle ortadadır. Aydın Belediyesi bütçesi hukuken geçerli durumda değildir.” dedi.

Aydın Beledi Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun son derece uzlaşmasız, hukuktan yoksun, ortak akıl oluşturmayan yönetim anlayışından dolayı Aydın Belediyesi’nin bu durumları yaşadığını belirten Başkan Köse, “Daha önce Çerçioğlu’ na çağrılarda bulunduk. Aydın Belediye Meclisi’ni toplayarak uzlaşma içerisine getirilmesini istedik fakat kendisi dayatma kültürü ile hareket etti. Tıpkı, Başbakan Erdoğan gibi ben ne dersem o olur zihniyeti ile hukuk tanımaz, kanun ve yönetmelikleri hiçe sayan bir anlayışla hareket ettiğinden dolayı, Aydın Belediyesi çıkmaza sürüklemiştir. Aydın Belediyesini yönetemeyen birinin, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni yönetmesi mümkün değildir. Netice olarak,  Çerçioğlu’na Aydın ve Aydın Belediyesi emanet edilemez, bu ortaya çıkmaktadır. Çerçioğlu Aydın Belediyesi’ni yönetememektir.” dedi.

“Aydın’da sağın tek adayı var”

Ak Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş hakkında da değerlendirmelerde bulunan Başkan Köse, “Mustafa Savaş’ı kim tanır? Aydın’da sağın tek adayı var. O da MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak’tır. Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Aydın’da tanınmıyor. Aydınlıların destek olacağını sanmıyorum.” şeklinde açıklamada bulundu.(Murat TAN)





Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2014, 20:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472