banner480

“Koltuk sevdasına kapılmışlar”

Karpuzlu Sanayii esnaflarından Ali Yılmaz, 16 Mart günü yapılacak olan seçimlerde Karpuz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayarak mevcut oda yönetimindekilerinin koltuk sevdasına kapıldıklarını belirtti.

“Koltuk sevdasına kapılmışlar”
banner269

Karpuzlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yıllardır belli isimlerin güdümünde olduğunu ve Karpuzlu esnafının sorunlarını çözüm noktasında samimi icraatların yapılamadığına dikkat çeken Yılmaz, “Karpuzlu esnafının hali ortadadır. Çözüm önerileri geliştirme noktasında mevcut yönetim gerekli istişareleri asla gerçekleştirememiştir. Şimdiki mevcut Oda Başkan Vekili’nin birinci koltuğa meyil etmesini kabul edilemez buluyorum. Kaç yıldır aynı düzeni sürdürmek istiyorlar. Koltuk sevdasına kapılmışlar, bir koltuk yetmiyor. Bazı arkadaşlar, bazı mevkilerle yetinmesini bilmelidir. Herkes yerini bilmeli ve ona göre hareket etmelidir.” dedi.

Karpuzlu-Milas bağlantı yolunun da açılması ile Karpuzlu esnafının yüzünün bir nebze gülecek olduğuna inancının tam olduğunu belirten Yılmaz, “Karpuzlu maalesef kısır bir döngünün içerisinde. Bizim esnafımızın kazanması için taş üstüne taş koymaktan başka bir amacımız yok. Şimdiki yönetimle bu iş yürümeyecek. Biz çözüm üretmek için, esnafımıza samimiyetle hizmet için adaylığımızı koyduk.” dedi.

Karpuzlu Ömerler Köyü’nden olan 42 yaşındaki Ali Yılmaz, 10 senedir esnaflık yapıyor. Evli ve iki çocuk babası.


Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2014, 22:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
karpuzlu
karpuzlu - 10 yıl Önce

ali beye hayırlı olsun. allah utandırmasın..

SIRADAKİ HABER

banner472