banner488

Kocamaz; “Yılan ile yatağa giren uyanık kalsın!..”

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, AK Parti Çine İlçe Seçim Bürosu’nda basın açıklaması düzenledi.

Kocamaz; “Yılan ile yatağa giren uyanık kalsın!..”
banner269
Açıklamalarında Çine Cumhuriyet Mahallesi’nde müteahhitliğini aynı zamanda CHP’li Çine Belediye Meclisi Üyesi Engin Aydın’ın üstlendiği  bir Kooperatif inşaatının 22 dairesinin kaba inşaatının 6 tanesi hariç 16 tanesinin inşaat ruhsatı olmadığına dikkat çeken AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e sert sözler ile yüklendi.


AK Parti İlçe Başkanı Erkan Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi adaylarının da hazır bulunduğu basın açıklamasında, ilk olarak geçtiğimiz günlerde yine AK Parti Çine Seçim Bürosu’nda düzenlediği basın açıklamasında ele aldığı Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Çine Madranspor Kulübü Başkanı Ali Örter’in arasında yaşanan polemiğe ilişkin beyan ettiği ikaz ve sözlere açıklık getiren AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, önemli hususlara dikkat çekti.

“Yılan ile yatağa giren uyanık kalsın”

Çine Madranspor Kulübü Başkanı Ali Örter’in kamuoyuna yansıttığı cevap niteliğinde açıklamalara ilişkin konuşan Kocamaz, “Biz Çine Madranpor’u muhattap alarak söz söylemedik. Bizim söylemek istediğimiz Belediye Başkanlığı makamına hakaret edenlere idi.  Elbette ilçemizin güzide spor kulübü Madranspor Kulübü de bu açıklamadan ötürü herhangi bir sıkıntı yaşadıysa o sıkıntının gereğini de kendileri yapacaktır. Bizim konumuz spor veya spora karşı gelmek değil, Belediye Başkanlığı makamında hakaretlere maruz kalan Belediye Başkanı’na arka çıkmaktır. Ama yılan ile yatağa giren uyanık kalsın. Onun için bu kadar galiz küfürlere muhattap olup bunları yutarak dostluğunu seçime kadar sürdüreceğini açıklayanlar kendileri bilir. Bizim Çine Madranspor Kulübü ve Başkanı ile herhangi bir alıp veremediğimiz yok. Bu memleket bizi de onu da biliyor. Bu konuların muhattabı ben değilim.” dedi.

“Çine’de ruhsatsız kooperatif inşaatı var”

Kendisinin inşaat mühendisi olduğunun altını çizen Kocamaz, Çine Cumhuriyet Mahallesi’nde müteahhitliğini aynı zamanda CHP’li Çine Belediye Meclisi Üyesi Engin Aydın’ın üstlendiği  bir Kooperatif inşaatının 22 dairesinin kaba inşaatının 6 tanesi hariç 16 tanesinin inşaat ruhsatı olmadığına dikkat çekerek, “Soğancılar, Cumhuriyet ve kenar mahallerimizde kaçak inşaatlar diz boyu. Elindeki yetkiyi kullanmaktan aciz, 200 metreye kadar yapı denetim yasasından muaf olan, milletin seçim önü kaçak inşaat yapmasına göz yumanlar demek ki bunları yaparken gözden kaçırdı. 45’e yakın üyesi olan bir kooperatifin 22 dairesinin ruhsat alınmadan yapılması kimlerin dikkatini çekecek bilemiyorum.“ ifadelerini kullandı.

“Elimizde daha başka doneler de var”

“Sokaklarda, ‘Ben Belediye Yetkilisiyim’ diye Betist gezenler herhalde bunları gözden kaçırdı.” diyen Kocamaz, “Yetkilileri göreve davet ediyorum. Herkes görevini düzgün yapsın. Herkes görevini düzgün yaparsa zaten memleket güllük gülistanlık olur. Fakat tabi Belediye Başkanı’nın zaten Fen İşleri Müdürlüğü’nde ne kadar sözü geçiyor bunu herkes, kamuoyu biliyor. Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Bizler geldiğimizde buna karşıyız. Belediye Başkanlığını yürüten vatandaşın bu işleri kavrayamadığını, Belediye personelini düzenli ve tertipli olarak çalıştıramadığını tüm herkes biliyor. Bizler geçmişimizde aldığımız dersler ile daha iyi yapacağız. Günün şartlarına göre diğer açıklamalarla devam edeceğiz. Elimizde daha başka doneler de var. Ruhsatsız birkaç daireyi vazgeçtik koca daire yapmışlar.” dedi.(Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2014, 23:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472