banner488

Kocamaz; “Bütçe idaresinden haberleri yok!..”

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz partilileriyle birlikte ziyaret ettiği Bereket Köyü’nde CHP’yi eleştirdi.

Kocamaz; “Bütçe idaresinden haberleri yok!..”
banner496

“İlçemizin ve köylerimizin çok büyük hizmetlere ihtiyacı var.” diyen Kocamaz, “Son 15 yıldır doğru dürüst bir şey yapılmadı. Seçimin yaklaşması ile son 2 yıldır gitti gidiyor hesabı ile bankalardan, iller bankasından krediler çektiler. Halk Bankası protesto çekmiş 10 gün istemiş. 10 gün sonra seçimin sonu geliyor. Şişelemenin kökünü ipotek verip 2 trilyon kredi kullanmışlar. Elbette belediye kredi kullanır ama bu krediyi geri dönüşümü olan bir tesise yatırmadıysanız taksitin günü geldiğinde ararsınız.” dedi.

“Şarkı, türkü ile vatandaşın başka şeyler düşünmesini istiyorlar”

Çine Belediyesi’ni yönetenlerin bütçe idaresinden haberleri olmadığını belirten Kocamaz, “Geçtiğimiz günlerde Ankaralı Ayşe geldi, şarkı söyledi. Onlar şarkı, türkü ile vatandaşın başka şeyler düşünmesini istiyor. Bundan 15-20 gün önce yapılan deve güreşi bedava yapıldı. Esasında bedava değil, Belediye’nin 85 bin Tl’si çekilip Deve Güreşi Komitesi’ne verildi. Deve Güreşi elbette ilçemizin örfüdür ama bedava olacak diye bir şey yok. Elin kesesinle hovardalık yapınca bu bedava olmuş olmuyor rüşvet olmuş oluyor. Dünyanın en kolay işi başkasının parasını harcamaktır. 50 Bin Tl Ankaralı Ayşe’ye, 80 Bin Tl Deve Güreşi’ne, 100 Bin Tl kömür dağıt, 120 Bin Tl pirinç, şeker dağıt. Kaç eder 500 Bin Tl. Belediye bugün 7-8 milyon kredi kullanıyorsa 500 Bin Queenbet Tl burada gitti. 500-600 Bin Tl’de topçularla oynarken gitmiş.” şeklinde konuştu.

“Bunlar yetim hakkına çok dikkat etmezler”

Toplum hizmeti yapan insanların imza atarken 3 kez düşünmeleri gerektiğine dikkat çeken Kocamaz, “Çünkü orada yetimin hakkı var. Tabi yetimin hakkını yemek dünyanın en günah işi. Bu Allah ile kul arasında. Bunlar öyle şeylere çok dikkat etmezler.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 19:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472