banner480

Kocamaz; “Bizim işimiz hizmet”

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, beraberindeki partilileriyle birlikte Sarıoğlu Mahallesi’ni ziyaret etti.

Kocamaz; “Bizim işimiz hizmet”
banner269

Sarıoğlu Mahallesi’ndeki kahvehanede vatandaşlara seslenen Kocamaz, Çine için hazırladığı projelerini anlatarak yerel seçimler için partisine destek istedi.     

Alışılagelmişin dışında partili gençlerin fener alayı eşliğinde, yaya olarak mahalleye hareket eden AK Partililer, mahalleliler tarafından ilgiyle karşılandı.

Kahvehanedeki konuşmasına 15 yıldır Çine’nin ve merkez mahallerinin çehresinde herhangi bir değişme olup olmadığını sorgulayarak başlayan Kocamaz, “İktidarımızın da gücüyle değişecek ve hızla gelişecek bir Çine için Aydın Büyükşehir’de değerli kardeşimiz Mustafa Savaş’a ve bizlere teveccüh gösterirseniz, geçtiğimiz günlerde Çine’yi ziyaret eden Bakanımız Veysel Eroğlu’nun da ifade ettiği gibi Çine’yi çiçek gibi yapacağız. Bu yüzden desteklerinizi esirgemeyin.” ifadelerini kullandı.

“Bu kötü gidişata ‘dur’ dememiz gerekiyor”

Çine’nin büyük hizmetlere ihtiyacı olduğunun altını çizen Kocamaz, “15 yıldır yeterince hizmetler yapılmadığı için geri kaldık. Çine’nin nüfusu 18 bin iken İncirliova’nın nüfusu 5 bindi. Şimdi İncirliova bizi geçti aynı şekilde Milas’da öyle. Bu nasıl oluyor. İdarecilerin uzak planlar yapması ve ileriye görmesiyle oluyor. İlçeye yatırımcı çekilmesi gerekiyor. Etrafımızdaki yerleşim yerlerinde göç almamızla olur. Biz ne yaptık. Bizim nüfusumuz her geçen gün azalıyor. Belli bir kesim Çine’de sosyal hayat yok ve iş yok diye gidiyor. Sizler den yetki istiyoruz. Bu kötü gidişata ‘dur’ dememiz gerekiyor” şeklinde konuştu.


“Çinemizin gelenekselleşen sorunları ortadadır”

Çine’ye hizmet eden önceki Belediye Başkanlarına da teşekkür eden Kocamaz, “Çine için taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyorum. Bizler gelişen bir Çine için bu göreve talibiz. Çinemizin gelenekselleşen sorunları ortadadır. En azından şehir içi trafik sorunu için yıllardır hiçbir şey yapılamadı. Göreve geldiğimizde bulvardan mahallemizdeki Tariş tesislerine inen caddemizin başlangıcına bir daldı battı yapmayı düşünüyoruz. Acil sorunları bir bir çözeceğiz. Çine’nin kötü gidişine bir son vermek için önümüzdeki yerel seçimlerde yerel iktidarla genel iktidarı birleştirmeliyiz.” dedi.

“Çine OSB’de 5 bin kişi istihdam edilecek”

10 Tona kadar su parasını 75 Kuruş’a düşürecek olduğunu da belirten Kocamaz, “Belediye olarak işçi istihdam etme işsizliğin çözümü için yeterli değildir. Çine Organize Sanayii Bölgesi’ne gerekli yatırımları çekerek istihdam sağlayacak tesislerin kurulması için iktidarımızın da gücüyle gerekli girişimlerde bulunacağız. Çine MYO’ya 3 bin talebe getirdiğimizde de, Çine Organize Sanayii Bölgesi’ne çekeceğimiz yatırımlarla ilk dönemimizdeki Çine’deki ekonomik kalkınmayı, 5 bin kişinin istihdam edildiğini hep birlikte göreceğiz. O zaman görün Çine nasıl gelişiyor. Bizim işimiz hizmet. Biz bunun için yollardayız. 15 yıl önce görevdeyken yaptığımız köfteci tesisleri sayesinde Çine Köftesi Türkiye markası oldu. Bizim dün yaptıklarımız ortadadır. Biz bugün Çine’nin önünü açacak büyük projeler için, Çine’ye hizmet için aday olduk.“

Romabet New Roman;">

“Bizim hedeflerimiz büyük projelerdir”

“İlçemizin spordan sanayisine kadar sizler için yatırım dilenen bir noktada olacağız.” diyen Kocamaz, “Bu yüzden sizden yetki istiyoruz. Gürlen Barajı projesi içme suyu barajı şeklinde yapılarak ilçe merkezi ve köylerimizde Madran Suyu kalitesinde su elde edeceğiz. İlçemizde asbestli borularla şehir şebekesi kullanılıyor. Bunları değiştirmektense en kısa zamanda Gürlen’den yeni plastik borularla su tesisatı temin etmek bizim görevimizdir. Bizim hedeflerimiz büyük projelerdir, sadece park , bahçe yapmak değildir. Yeter ki bizlere yetki verip sizler için çalışmamızın önünü açın. Biz sizlerin her türlü tasanız için koşturmakla vakit tüketeceğiz.” dedi.



Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2014, 23:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472