banner488

Karpuzlu İlçe Başkan Adayları Ankara Yolcusu

Karpuzlu İlçe Başkan Adayları Ankara Yolcusu
banner269
AK Parti Karpuzlu İlçe Başkan adayları Ankara'ya mülakat için yola çıktı.

Karpuzlu’da yapılan temayül yoklaması sonucunda AK Parti Karpuzlu ilçe başkanlığı için aday adayı olarak belirlenen isimler Ankara’ya gidiyor. AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanlığı adaylığı için temayül yoklamasında 3 aday başvuruda bulunmuştu.

AK Parti Karpuzlu İlçe Teşkilatı, 16 Aralık Cumartesi günü kongre öncesinde yeni ilçe başkanı adayını belirlemek için temayül yoklaması yapıldı. Gerçekleştirilen temayül yoklamasından sonra AK Parti ilçe başkanlığı için mevcut Başkanı Süleyman Taner Çakar ve Tayfun Özbay genel merkezde yapılacak olan mülakata için çağrıldı. Bu gece Karpuzlu’dan yola çıkan adaylar 13 Aralık Çarşamba günü yani yarın saat 13.00 ‘de Genel Merkez’de mülakata alınacaklar.

Temayül Yoklamasında 3 Aday

16 Aralık Cumartesi günü AK Parti İlçe başkanlığı için görev talebinde bulunan isimler teşkilat mensuplarının oylarına sunulduğu temayül yoklaması, AK Parti Manisa Milletvekili ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Murat Baybatur başkanlığında AK Parti Karpuzlu ilçe binasında gerçekleşmişti. İlçe Başkanlığı için 3 aday adayı çıktı. Karpuzlu İlçe mevcut Başkanı Süleyman Taner Çakar’ın yanı sıra Tayfun Özbay ve M.Emin Keçeci ilçe başkanlığına aday adayı olduklarını duyurmuşlardı. Temayül yoklamasında ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın ve ilçe gençlik kolları üyeleri ve ilçe mahalle başkanları olmak üzere 68 kişiden 65 kişi oy kullandı. 2 kişide mazeretli olarak oy kullanmaya katılamadığı yoklamada mevcut İlçe Başkanı S. Taner Çakar yüz yüze görüşme yapacağından dolayı oy kullanmadı.





Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472