banner488

Karpuzlu AK Parti Gençlik Kolları’nda Suat Bozdoğan Bayrağı Teslim Aldı

Karpuzlu AK Parti Gençlik Kolları’nda Suat Bozdoğan Bayrağı Teslim Aldı
banner496
Karpuzlu AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığının 5.Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kongrede, Suat Bozdoğan başkan seçildi.

Karpuzlu AK Parti binasında gerçekleştirilen kongreye AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamit Burak Aykut, AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Akif Aydoğdu, AK Parti Gençlik Kolları önceki dönem Başkanı Erdoğan Ünlü ve partili gençler katıldı.

AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamit Burak Aykut, ’’Kongrelerimiz birlik ve beraberlik içinde gerçekleşiyor. Hepimizin ortak derdi büyük ve bölgesinde güçlü bir Türkiye hedefi doğrultusunda bıkmadan, usanmadan yürümek. Karpuzlu İlçemizde görevi Erdoğan Ünlü kardeşimizden Suat Bozdoğan kardeşimiz görevi devraldı. Erdoğan Ünlü kardeşimiz yine bizimle beraber el ele çalışmaya devam edecek. Rabbim utandırmasın. Karpuzlu ilçemize hayırlı olsun’’ dedi.

AK Parti Gençlik Kolları önceki dönem Başkanı Erdoğan Ünlü, “2 yıldır yürütmüş olduğum Ak Parti Karpuzlu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimi Suat Bozdoğan Kardeşime Genel Merkezimizin oluru ile devrediyorum. Rabbim yâr ve yardımcın olsun kardeşim. Gençliğimize hayırlı olsun. Görevim Sürecinde bugüne kadar üzdüğüm kırdığım olduysa af fola. Partimin her zaman yanında ve arkasındayım bu bir bayrak yarışıdır bayrağı devrediyorum rabbim hayırlısını eylesin inşallah. İlçe başkanım olmak üzere tüm teşkilat mensubu abilerim, ablalarım ve çok değerli gençlik kolları kardeşlerime teşekkür ederim ayrıca Süleyman Taner Çakar başkanıma bugüne kadar göstermiş olduğu desteğinden dolayı ayrıca teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

AK Parti Karpuzlu Gençlik Kolları yeni Başkanı Suat Bozdoğan, “Bizler gençler olarak ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışan oyunları görüyoruz. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi, dünya beşten büyüktür sözünü hiç unutmadan bu dava için elimizden gelenin en iyisini, zaman gözetmeksizin yapmaya gayret edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Karpuzlu AK Parti Gençlik Kolları Suat Bozdoğan’ın başkanlığında yönetim kurulundaki isimler şunlar; Akif Kunduz, Adem Şevik, Eren Görmez, Gökhan Kaya, Yalçın Cankurt, Vedat Durmaz, Hüdaver Civan, Necmettin Aktaş, Mithat Bilginer, Bekir Çobanoğlu, Ali Türk, Sercan Aksoy, Taner Gider, Sinan Köşe













Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 11:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472