banner488

Kandemir, CHP’de karar kıldı

Geçtiğimiz günlerde aldığı sürpriz bir kararla DP’den istifa eden Çine Belediye Meclisi Üyesi Burhan Kandemir, bugün itibariyle resmen CHP saflarına katıldı.

Kandemir, CHP’de karar kıldı
banner496
CHP Çine İlçe Teşkilatı Binası’nda partiye katılışını imzalayan Burhan Kandemir’in CHP’ye katılmasını memnuniyetle karşılayan CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “DP’den istifa ettikten sonra  CHP’de siyaset yapmaya karar verdi. Çine’ye ve Çineli’ye daha hizmet edebilmek için CHP’yi kendine daha yakın gördü.  Bundan sonra burada hizmet yarışında olacak. Kandemir, CHP'ye katılarak gücümüze güç katmıştır.” dedi.


“Yeni isimler de Casinomaxi CHP’ye katılacak”

Önümüzdeki günlerde  kalabalık bir grupla CHP’ye katılımın devam edeceğini vurgulayan Başkan Şahin, “Çok yakın bir tarihte yeni isimler partimize katılacak. Kendilerinin partimize katılışlarını düzenleyecek olduğumuz rozet takma töreni ile kamuoyuna duyuracağız.” şeklinde konuştu.

CHP Çine İlçe Teşkilatı’nda katılışını imzalayan Burhan Kandemir’in ilerleyen süreçte CHP içinde yaklaşan yerel seçimlere ilişkin ne gibi bir göreve talip olacağı ise merak konusu oldu.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2013, 20:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472