banner480

“Kamuoyuna gerçekler yansıtılsın”

Seçim çalışmaları kapsamında Çine’ye gelen MHP Aydın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ali Uzunırmak, Eskiçine Mahalle sakinlerini ziyaret etti ve sorunlarını dinledi.

“Kamuoyuna gerçekler yansıtılsın”
banner269

Seçim çalışmaları kapsamında Çine’ye gelen MHP Aydın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ali Uzunırmak, Eskiçine Mahalle sakinlerini ziyaret etti ve sorunlarını dinledi.

Eskiçine Mahalle Muhtarı Erkan Uzun ve vatandaşlar Milletvekili Ali Uzunırmak’ı Mahalle kahvesinde karşıladılar. Uzunırmak, sorunlarını aktaran vatandaşlardan sonra Muhtar Uzun’la sohbet etti. Yoğun ilgi gösterdikleri için MHP İlçe Başkanı Mehmet Yavuz Eskiçine Mahalle sakinlerine teşekkür etti. Yavuz, “ 7 Haziran’daki seçimde ‘Türk Milletinin Bölünmez Bütünlüğü’ adına, makus gidişata dur demek adına çok önemli bir fırsattır. Ne Mutlu Türküm Diyemeyenlerin bizlere ve vatanımıza verebilecekleri bir şeyleri yoktur. Her türlü yumak haline gelen sorunlarınız için, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün bekası için, ‘Ne Mutlu Türküm Diyen’ kadrolardan oluşan sizlerden birisi olan Milliyetçi Hareket Partisi oy vermenizi ve bizleri desteklemenizi istiyoruz” şeklinde ifade etti.   

Eskiçine mahalle sakinleri Aydın Büyükşehre karşıyız dediler, Uzunırmak, “Biz Büyükşehre karşı değiliz Bütünşehir olmaya karşıyız, sınırdan sınıra. Ama bunlar PKK’ya destek vermek için, onlarla PKK ile Oslo’da yaptıkları anlaşmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanları zaman içerisinde vali yetkisine kavuşacak. Oraların yönetimini PKK’ya, HDP’ye bırakmak için bu yasayı bu şekilde çıkarttılar, problem buradan kaynaklanıyor” dedi.

Gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor diyen Eskiçine Mahalle Muhtarı Erkan Uzun, en büyük sıkıntının ‘unutulmak’ olduğunu vurguladı. Muhtar Uzun, “ Seçim öncesi bütün halk kendi düşüncesini savunuyor haklı olarak. 4- 5 sene de bir gelen seçimler sayesinde halk belediye başkanı adayları, milletvekili adaylarını görme fırsatı buluyor. Sonra kazanan bir daha ki seçimlere kadar oy aldığı halkı ne ziyaret, nede bir çay içme bahanesi ile muhabbet etmeye bile yanlarına uğramıyor. En azından bir teşekkür babında yanına uğranılmayan halkımız üzülüyor. Aydın CHP Milletvekili Metin Lütfü Baydar temayül yoklaması, önseçimi için geldiler 15 dakika içerisinde alevli bir konuşma yaptı, işte sizlerden destek bekliyoruz dedi. Bizler kendi derdimizi anlatmaya bile fırsat bulamadan bırakıp gittiler. Seçim çalışmalarını yaparken yerel bir gazetede ‘Aydın Milletvekili Adayı Metin Lütfi Baydar iktidar ateşini Eskiçine’den yaktı’. Altuğ Beyin çiftliğinde herhalde üşüdüler, ateş yaktılar adını koydular. Yemin ederim Eskiçine’den geçerken bir el sallasalar mahalleye uğradı oy istediler, diyeceğim ki gittin ateşini yaktın. Ne kadar nezaketsizlik ne kadar ayıp biliyor musunuz bu halkı ezip geçmek, ne demek olduğunu biliyorlar mı? Ne öteki biliyor ne beriki. Ben böyle dediğim zaman kötü muhtar oluyorum. Eskiçine halkını enayi yerine koyuyorlar kendi eğlencelerinde Eskiçine ismini kullanmasınlar o zaman. Bunların gerçeğini kimse bilmez,  kamuoyuna gerçekler yansıtılsın. İş sahası olmayınca gençlerimiz göç ediyor çalışmak için. Aydın-Muğla Karayolu iki ili bağlıyor, turizm bölgesini bağlayan bir yolda hiçbir zaman bunu değerlendiremedik. Belediye seçimler önü birçok şeyin sözü verildi ama henüz ortada bir şey yok” şeklinde konuştu.

Çine’nin en büyük nakliyecileri Eskiçine’den çıkıyordu AKP geçti başa bizler nakliyeciliği bıraktık diyen vatandaşa Uzunırmak, “Herkes her şeyi bırakıyor. Halkımızın aldığı Sosyal Yardım kesilmeyecek, faizler yükselmeyecek, AKP’nin bütün sermayesi bu iki korku, bizler halkımızla beraber bu iki korkuyu yeneceğiz.”

Demokrasi insanlık aleminin bugüne kadar bulabildiği en güzel rejim olduğunu vurgulayarak sözlerine başlayan MHP Aydın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ali Uzunırmak, “Demokrasinin eksikliklerini ve aksaklıklarını yine demokrasinin kuralları içerisinde düzeltebiliriz, bu imkanı veriyor. Demokrasilerde biz birey olabiliriz, birey ve kişi olma hak ve hürriyetlerini en iyi şekilde demokrasilerde kullanabiliriz. Bu rejimine bütün kurumları ve kuralları ile sonuna kadar sahip çıkmalıyız. Türkiye’mizde maalesef demokrasinin aksaması, eksilmesi, halkın haber alma kaynaklarının işgal edilerek tekel durumuna getirilerek, doğrudan şaşmasını, yalanlarla, iftiralarla, halkın kanaatlerinin etkilenmesi yoluna gidilmesi demokrasiye gidilebilecek en büyük zarardır ve en büyük tehdittir. AKP olmazsa Sosyal Yardımlar kesilecek düşüncesi yanlıştır. Devlet imkanları ile bütçeden vatandaşların hakkı olarak verilen bir yardımdır. Biz yardımları kesmeyi değil yardımların daha nitelikli olmasını ‘Hilal Kart’ adı altında vatandaşımız mağdur edilmeden kendi iradesiyle ve yardımların zenginleşme aracı olmadan, sosyal yardımların yapılmasından yanayız. ‘Hilal Kart’la her yerden kendi isteğinizle alış veriş yapabileceksiniz. AKP giderse faizler yükselirse, ben borçlarımı ödeyemez durumuna düşer miyim? Sizleri bu kadar borca sokan iktidardan ders vermek istemiyorsunuz da, yeni bir iktidar gelir borcumuzu ödeyemeyiz diye mi korkuyorsunuz? Sosyal Yardımı daha nitelikli hale getirirken askari ücreti yükseltmemiz lazım ki çalışmanın bir anlamı olsun. Aydın olarak lokomotif sektörümüz tarımdır. Esnafımızın, çiftçimizin, üreten insanlarımızın üretirken kullandığı ne varsa mazot, tohum, gübre yem ve buna benzer ÖTV ve KDV’ leri sıfırlayacağız. Damızlığı ithal ediyoruz, ineği (anayı) ithal ediyoruz, saman ve yem ithal bunları yaparken bankalardan kredi kullanıyoruz, yüzde 11 Türk sermayesi, yüzde 89 yabancı sermaye, bir tek işçilik bedellik bizim onu da kazanamıyoruz. Böyle bir Türkiye kalkınamaz. Çiftçimizin, esnafımızın üstündeki bütün yükleri ortadan kaldıracağız. Emeklimizi, dulumuzu, yetimimizi, sosyal yardımlarımızı bütün yönleri ile daha da geliştireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak vaat ettiklerimizin toplamı devlete 71, 9 milyar Lira’ ya mal oluyor. Ekonomik olarak ‘Dik baş, tok karın, mutlu yarın’ diyebilen bir millet meydana getirmek istiyoruz. Türkiye tehditlerle ve tehlikelerle karşı karşıya. Sizleri rakamlarla kandırıyorlar, Türkiye Dünya’nın 10 büyük ekonomisinden biri olacak, hayır Türkiye Dünya’nın geçmişte 11. büyük ekonomisi iken bugünkü tablolar içerisinde 13. Sıraya durumuna düşmüştür. Akıl tutulması yaşayan, deli gömleği giydirilmiş demokrasimizi kurtarmak istiyoruz. İstismarlardan, yalandan kurtulmayı diliyoruz. Aklıselim ve ağırbaşlı, olgun bir şekilde Türkiye’mizin geleceğine sahip çıkılmasını diliyorum” dedi.
















 


Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2015, 09:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472