banner488

İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz, Mazbatasını Aldı

İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz, Mazbatasını Aldı
banner269
İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, geçtiğimiz hafta yapılan Çine İlçe Kongresinin ardından mazbatasını Seçim Kurulundan aldı.

İYİ Parti Çine İlçe Teşkilatının geçtiğimiz hafta gerçekleşen 1’inci Olağan Kongresi’nde kurucu başkanı Mehmet Yavuz tek aday olarak girdiği seçimde yeniden başkan seçilmişti. Atanarak geldiği koltuğuna seçilmiş başkan olarak oturan Yavuz, yeni yönetimiyle birlikte Çine İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. Çine İlçe seçim kurulundan mazbatasını alan Başkan Mehmet Yavuz ve yönetimi Çine Hükümet Konağı önünde birlik ve beraberlik pozu verdi.

Başkan Yavuz, “Özellikle 14 Şubat tarihine denk getirdik. Sevgiler ve bana göre sevenler günü. Bizimde en büyük sevgilimiz, sevgililerin sevgilisi Mustafa Kemal Atatürk. Dünya var oldukça O’nu daima seveceğiz. Bu duygularla herkesin sevgililer gününü kutluyoruz. Mazbatamızı kurucu ve yönetim kurulu üyelerimle birlikte aldık. Durmadan gece gündüz çalışacağız, İYİ Partimizi iyi değil çok iyi yapmak için hedefimize doğru gideceğiz” dedi.








Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472