banner488

İyi Parti Çine İlçe Gençlik Kolları Kuruldu

İyi Parti Çine İlçe Gençlik Kolları Kuruldu
banner269

İYİ Parti Çine İlçe Gençlik Kolları kurulurken, kurucu il başkanlığı görevine Reşat Murat Yavuzkan atandı.

25 Ekim’de Meral Akşener liderliğinde kurulan İyi Parti, Çine teşkilatlanması son sürat sürdürüyor. 2019 seçimlerine gidilirken Çine’de güçlü bir yapılanma oluşturmak isteyen İYİ Parti Çine Gençlik Kolları da kurdu. Reşat Murat Yavuzkan İYİ Parti Çine Gençlik Kolları'na atanırken İlçe Gençlik Kolları Kurucu Üyeleri; Ümit Aldemir, Büşra Demir, Tuan Kavak, Egecan Köçkar, Emrah Serin, Elif Çatalkaya, Bilge Akbal’dan oluştu.

İYİ Parti Çine İlçe Gençlik Kolları’nı, parti binasında Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Fatih Arslan ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Ziyarette İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, Medya, STK ve Gençlikten Sorumlu Çine İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Demir, Gençlikten Sorumlu Aydın İl Başkan Yardımcısı Şevki Çıldır bulundu. Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Fatih Arslan, gençlere Atatürk Cumhuriyeti'ne hizmet etmek isteyen bir gençlik yapılanması olduğunun altını çizerek hayırlı olsun dileklerini sundu.

“Daha Çok Çalışacağız”

İYİ Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Reşat Murat Yavuzkan, “Ülkemizde son yıllarda gerek bulunduğu coğrafyanın gerekse ülkede her geçen gün artan ağır yaşam şartlarının hızla kutuplaşmaya gittiği sevgisizliğin, hoşgörünün hızla yok olduğunu görmekteyiz. Oysaki bu Anadolu Coğrafyası Mevlana ‘yı, Yunus Emre’yi, Hacı Bektaş-ı Veli’yi, Hacı Bayram velileri yetiştiren onların sevgiye ve hoşgörüsüyle yoğrulmuş bir coğrafyadır. Dünyada kadınların gerek siyasi gerekse ekonomik ve toplumsal yaşamda mağdur olduğu bir dönemde ülkemiz yönetiminde bir kadın elinin değmesi bir zaruriyet olmuştur. Bu nedenle de Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ayrılmayan, milli ve manevi değerlerine bağlı ülkemizin tüm insanlarını kucaklayan Partimiz İyi Parti Sayın Meral Akşener önderliğinde tam zamanında kurulan bir partidir. Gençlerine çok önem veren partinin İlçe Gençlik Kollarına Başkan olarak atanmaktan gurur duydum. Daha çok çalışıp daha geniş kitlelere ulaşacağız. Herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2018, 09:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472