banner488

İYİ Parti Çine için flaş isimler!

İYİ Parti Çine için flaş isimler!
banner496
Çine İYİ Parti çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor, her geçen gün partiye yeni isimler katılıyor. Nedret Tuncer’e ve Nursel Demir’e, İYİ Parti’ye üye olarak parti rozetini takıldı.

İYİ Parti binasında yeni üyelerin rozetlerinin takılması için tören düzenlendi. Törene İYİ Parti Aydın İl Divanı‘ndan Fevzi Köse,  İl Başkan Yardımcılarımız Buket Saran, İl Sekreteri Yardımcısı Şafak Akdoğan, Çine İYİ Parti Başkanı Mehmet Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kaltun Maden Yönetim Kurulu üyesi Kamil Tuncer’in eşi Nedret Tuncer'in ve Deren Proje’nin sahibi Mehmet Demir’in eşi Nursel Demir'in İYİ Parti’ye üye kayıtları yapılarak parti rozetleri takıldı.

Parti binasında yapılan toplantıda konuşan İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, ilçede partiye kayıt olma sürecinin hızla devam ettiğini ifade ederek, “Yeni üyelerimiz Partimize önümüzdeki günlerde binlerce kişinin kayıt yaptırmasının startını vermiş oldular. Şu ana kadar Çine’de İYİ Partiye gönüllü olarak 250 kişi üye oldu. Çine’de  İYİ partimize kayıt yaptıran Nedret Tuncer ve Nursel Demir’e öncelikle teşekkür ediyorum, partimize ve kendilerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.





























Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 20:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472