banner488

İYİ Parti Çine Gençlik Kolları Tanışma ve Kaynaşma Yemeğinde Buluştu

İYİ Parti Çine Gençlik Kolları Tanışma ve Kaynaşma Yemeğinde Buluştu
banner269

İYİ Parti Çine İlçe Gençlik Kolları tanışma ve kaynaşma yemeği düzenledi. Gençler bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Çine Kervan Köftede yapılan istişare toplantısında Gençlik Kolları Başkanı Reşat Murat Yavuzkan, İlçe Danışma Kurulu Başkanı Cengiz İnce, Gençlikten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Demir ve Fatih Sınar katıldı. Toplantıda Başkan Reşat Yavuzkan, “Korkunun yalanın talanın en üst seviyelerde olduğu ülkemiz düzeninde burada toplanan siz gençlerin cesaretinizden dolayı kutluyorum. Çok çalışarak önce ilçemizin sonrada ülkemizin refahına katkıda bulunacağız. Bu ülkenin bizim gibi cesur gençlere ihtiyacı var. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlikten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Demir, “Her alanda olduğu gibi cesurlar hareketimizde de en büyük iş siz gençlere düşmektedir. Gençliğin olmadığı yerde üretim olmaz gençliğin olmadığı yerde teknoloji olmaz en önemlisi de gençliğin olmadığı yerde enerji olmaz. Siz bu partinin, bu partide ülkenin enerji kaynağı durumundadır. Çok çalışacağız arkadaşlar. Şimdi gençlerimiz bir meslekte yetişiyor ya da fakülte bitiriyor hayata bir emek harcıyor ve işe girmek için cv’lerini hazırlayıp bir kuruma bir işyerine gönderiyor. Eğer cv’nin alt kısmında bir dayının referansı yoksa isterse ağzıyla kuş tutsun dayısı olmayan gencimiz işe alınmıyor. Becerisi kabiliyeti kalitesi bitirdiği okul göz önüne bile alınmadan. Yani adalet burada da işlemiyor arkadaşlar. Bizim iktidarımızda liyakat olmazsa olmazımız olacak ve olmalıdır arkadaşlar. Adaletin olmadığı hiçbir yerde düzen olmaz huzur olmaz. Ülkenin bugün gelinen adaletsizlik noktasında çalınan soruları, adam kayırmaları askerlikten kaçanları unutmayın. Bugün bizim canımız yanıyorsa yarın sizin daha çok yanacak. O yüzden çok çalışmalıyız çok çalışmalıyız çok çalışmalıyız. Bu memleket bizim arkadaşlar. Hepinizi katılımlarınızdan dolayı teşekkür ve tebrik ederim” şeklinde konuştu.

Çine Danışma Kurulu Başkanı Cengiz İnce, “Korku dağlarını aşan gençlerimiz bugün burada olmanız gurur verici. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim. Bütün çalışmalarınızda yanınızdayız ve sizden istediğim en önemli husus çalışmalarınızda yaşamınızda saygı hep en önceliğiniz olsun. İyi partili gençlik olarak hep örnek olmalısınız. Saygı sadece partililerimize değil tüm insanlığa tüm canlılara olmalı. Hepinize teşekkür ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2018, 12:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472