banner488

İYİ Parti, “Ateş olarak gideceğiz, güneş olup geleceğiz”

İYİ Parti, “Ateş olarak gideceğiz, güneş olup geleceğiz”
banner496

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin ve partililer, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Milletvekili Sezgin, “Ateş olarak gideceğiz, güneş olup geleceğiz” dedi.

İlçe ziyaretini gerçekleştiren İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin’i, Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri Cengiz İnce ve Semra Eroğlu ile partililer karşıladı. İYİ Parti heyeti, Umurköy, Camızağalı, Kargı ve Kahraman mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorun ile taleplerini dinledi.

Milletvekili Sezgin’e, “Vatandaşlarımızla buluşup Sayın Genel Başkanımızın selamlarını ilettik sorun ve sıkıntılarını dinledik. Milletimize ve Genel Başkanımıza söz verdik. Millet bizi çağırıyor. Mahalle mahalle, sokak sokak dolaşacağız, ,çalınmadık kapı, sıkılmadık el, dinlenmedik dert bırakmayacağız, Ateş olarak gideceğiz, güneş olup geleceğiz. Güneş olarak gelip , Türkiye’nin üstüne doğacağız. Herşey iyi olacak” şeklinde konuştu.

Çine ziyaretinden dolayı teşekkür eden İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Bozkurt, “Vatandaşlarımızla buluşarak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in selamlarını ilettik. Üretimi, çiftçiliği, hayvancılığı, emeklimizi konuşup partimizin politikalarını anlattık. Mahallelerimizde İYİ Parti ailemize yeni katılan üyelerimizin kayıtlarını gerçekleştirdik. Ziyaret ettiğimiz tüm mahalle muhtarlarımıza, mahalle halkımıza sıcak karşılamalarından dolayı sonsuz teşekkür ederim.” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472