banner488

İşte AK Parti'nin yeni şarkısı ve sloganı

30 Eylül'deki kongre için hazırlanan şarkı "Sözümüz söz, durmak yok, yorulmak yok. Özümüz öz, durmak yok, yorulmak yok. Haykıralım duysun dünya, AK Parti işte burada" sözleriyle başlıyor.

İşte AK Parti'nin yeni şarkısı ve sloganı
banner269
AK Parti'nin 30 Eylül Pazar günü, Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılacak 4. Olağan Büyük Kongresi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. AK Parti yönetimi ana sloganı, "Büyük millet, büyük güç, hedef 2023" olarak belirledi.

Kongrede, AK Parti'yi 2023'e taşıyacak kadro belirlenecek. Ana sloganın yanı sıra kongrede ana renk olarak da mavinin kullanılacağı belirtildi. AK Parti yönetimi, kongrede sadece Türk bayrağı ile AK Parti bayrağına izin verecek, bunun dışında herhangi bir şey taşınmayacak. AK Parti, kongre şarkısını da belirledi.

Yeni şarkının adı partinin sürekliliğini ve gelecek vizyonunu vurgulamak için "AK parti burada" oldu. Goldenbahis Şarkı, 12 Haziran seçimleri için hazırlanan ve başarısıyla dikkat çeken "Bi daha bi daha"yı besteleyen Özhan Eren imzasını taşıyor. "AK Parti burada"nın sözleri şöyle başlıyor: "Sözümüz söz, durmak yok, yorulmak yok. Özümüz öz, durmak yok, yorulmak yok. Vazgeçmek yok, dönmek yok. Aynı yolda aynı aşkla, daha nice, daha nice, nice yıllara. Haykıralım duysun dünya, AK Parti işte burada." Şarkı için klip hazırlanırken, çekimlerin 24 ilde gerçekleştirildiği belirtildi. Klipte, belediye başkanları, teşkilat üyeleri ve partililer yer aldı. Klip kongre öncesinde televizyonlarda da gösterilecek.
Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2012, 09:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472