banner488

"İnşallah, Başarı Hikayemizi, Ankara'ya taşıyacağız"

Mustafa Savaş, Aydın Ak Parti İl Başkanlığına gelerek başvurusun yaptı

banner496

2014 Yerel Seçimlerde Ak Parti’nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı gösterilen Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Savaş hemşerilerinin yoğun ilgi ve sevgi gösterisi ile Ak Parti İl Başkanlığına gelerek İl Başkanı Ömer Özmen’e, 7 Haziran genel Seçimler için aday adaylığı başvurusunu teslim etti.

Mustafa Savaş başvurusunu yaptıktan sonra,  AK Parti İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenlendi. Partililerin de yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Mustafa Savaş açıklamasında şunlara değindi:

“Bu topraklar beni ben yapan topraklar oldu, burada doğdum, bu topraklar büyüttü, doyurdu, okuttu. Memleketime, milletime hizmet vermek için bulunduğum makamlara erişmeme vesile oldu. Bu mevkii, makam, unvan sayesinde memleketime, milletime ve bölgeme hizmet ettim. Her zaman kapım, gönlüm hep açık oldu. Bana gelen benden çözüm isteyen bütün hemşerilerime kapım, gönlüm, telefonum açıktı. Biz bankacıyız, 7 gün 24 saat açıktık her zaman da açığız. Nereye gidersem gideyim her zaman Aydınlı Mustafa Savaş oldum. Nereye gidersem gideyim her zaman Efeler Diyarı’nın bir evladı oldum ve bunun onurunu gururunu hep yaşadım, hissettim. Bu onur ve gurur beni her zaman memleketime, bölgeme borçlu hissetmeme neden oldu. Bu borcumu nasıl öderim diye düşündüm, kafa yordum, dertlendim. Aydın’ı, bölgemizi daha iyi bir noktaya nasıl taşırız, nasıl yükseltiriz diye kafa yordum, bunun mücadelesini verdim. 2011’de de bunun mücadelesini verdim. 4. sırada olmama rağmen çok çalıştım, bütün gücümle çalıştım. Sınavın zor olmasına rağmen var gücümle çalıştım. Daha sonra Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı yapıldım bölgeme hizmet etmek için. Olumsuz atmosfere rağmen gece gündüz var gücümle çalıştım. Burada ayrı bir heyecan yarattık. Aldığımız oy ortada. Bu geçmiş dönemlerde yaşanan seçimlere baktığımız zaman bir başarıdır. Yeterli mi elbette değil. 7 Haziran’da inanıyorum ki ayrı bir başarı hikayesi yaratacağız burada. Bu başarı hikayesi Ankara’da elimizi daha güçlü kılacak ve hükümetimizden daha fazla pay, hükümetimizin elini burada daha fazla hissettireceğiz. Çünkü Aydın bunu fazlasıyla hak ediyor. Genci, çocuğu, yaşlısı ile hepsi daha fazlasını hak ediyor” şeklinde ifade etti.

Beni hepiniz çok iyi tanıyorsunuz, Aydın için, ülkem için sizlerin desteğini istiyorum diyen Mustafa Savaş, “Adaylık sürecinden önce basında, kamuoyunda zaman zaman bizim başka illerden aday olacağımız şeklinde bir takım söylentiler çıktı. Bir bakıma bizi daha farklı yerlere layık görmeler insanın duygusunu okşuyor ama benim memleketim Aydın arkadışım. Ben Aydın için dertleniyorum. Benim derdim makam, mevki elde etmek değil, ben milletvekili olmak için bu yola çıkmadım. Milletvekili olmak için yola çıkmış olsaydım başka girişimlerim olurdu. 2002’den bu yana genel müdür yardımcısıyım aynı unvandayım. 2011’de milletvekili adayı oldum yine aynı unvanda, Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı oldum yine aynı unvandayım. Hepiniz beni çok tanıyor. Benim neler yapabileceğimi, nasıl bir iş yapabileceğimi, nasıl iş ürüteceğimi hepiniz yakından biliyorsunuz. Çünkü geçmişimiz ortada, yaptığımız işer ortada. Ülkemiz için yaptığımız işler ortada, memleketimiz için yaptığımız işler ortada. Sizin desteğinizi istiyorum. Aydın için, ülkem için sizin desteğinizi istiyorum. AK Parti’nin 13 yılda bu ülkeye yaptığını hepimiz biliyoruz. Bunları teker teker saymanın anlamı yok. Bu ülkede ilkleri getirdi AK Partimiz, Anayasayı değiştirdi. İlk defa Cumhurbaşkanını Betist Recep Tayyip Erdoğan’ı halk seçti. AK Parti 2 tane Cumhurbaşkanı, 3 başbakan çıkardı içinden. Recep Tayyip Erdoğan’la kurucu başkanımız Cumhurbaşkanımız önderliğinde Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde bir nefer olarak ben çalışıyorum, çalışmaya da devam edeceğim. İnşallah 7 Haziran’da bir başarı hikayesi Aydın’a yaratacağız. 7 Haziran bu ülke için çok önemli, istikrarın, huzurun devamı için çok önemli. Bu ülke, bu ülkenin insanları kendini huzurlu hissediyor, güvende hissediyor, itibarlı hissediyor. Dünyada hiç olmadığı kadar Türkiye’nin itibarı artı. Biz yolumuzdan vazgeçmeyeceğiz. Uzak mesafelere erişmek için ilk önce yakın mesafelere erişmek gerekiyor. AK Partimizin icraatlarını saymakla bitmez ama Allah nasip ederse, müracaatımızı yaptık, bu iş nasıp işidir, kısmet işidir. Nasip olursa, kaderimiz de varsa Aydın için var gücümüzle çalışacağız. Aydın’ımıza o çok yapmak istediğimiz, hayal ettiğimiz o projeleri inşallah 7 Haziran’dan sonra hep beraber gerçekleştireceğiz. Çünkü o projeler Aydınımıza yakışıyordu. Yerel yönetim anlamında Aydınımız  hak ettiği yerde değil. 81 vilayet il içerisinde en fazla devletten yardım alan 5. vilayet, Aydın ama Yerel yönetim anlamında manzara ortada. İnşallah yakalayacağımı başarı hikayesini seçimden sonra Ankara’ya taşırız, hep beraber güzel işlere imza atarız. Bu çıktığımız yolda Allah yardımcımız olsun, yolumuz açık olsun.”










Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2015, 02:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472