banner488

Çiçek'ten Özel'e taziye mesajı

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Afyonkarahisar'da meydana gelen patlamada 25 askerin şehit olması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e taziye mesajı gönderdi.

Çiçek'ten Özel'e taziye mesajı
banner496

Çiçek, 30 Ağustos Zaferi'nin 90. Yılının kutlandığı Afyonkarahisar'da meydana gelen elim bir patlama sonucunda 25 Mehmetçiğin şehit olduğu ve 8 askerin de yaralandığı haberini almaktan büyük üzüntü duyduğunu ifade etti. Çiçek, mesajında şunları kaydetti:

''Bölücü hainler tarafından Gaziantep, Şemdinli ve Beytüşşebap'ta düzenlenen saldırılar sonucunda verdiğimiz şehitlerin ardından gelen bu acı Casinovale target="_blank" class="link_keywords">haber, acımızı daha da katlamıştır. Bu tür keder verici olayların nedeninin en kısa zamanda aydınlatılacağını düşünüyor, tekrar etmemesi için her türlü tedbirin alınacağına inanıyorum. Vatanın birliğinin bekçisi olan Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet diliyor, silahlı kuvvetlerimizin değerli bonus veren siteler mensuplarına ve şehitlerimizin yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Elim olayda yaralanan Mehmetçiklerimize de acil şifalar temenni ediyorum.''

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472