banner488

“Her Şey Çok Güzel Olacak”

“Her Şey Çok Güzel Olacak”
banner496

23 Haziranda İstanbul seçiminin yenilenmesi üzerine Cumhuriyet Halka Partisi İlçe Başkalığı, Çine Belediye Başkanı ve partililer İş Bankası Çine Şubesine gelerek İstanbul seçim kampanyasına bağışta bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Çine İlçe Başkanlığı İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç, CHP Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok ve partililer İstanbul seçimlerinin tekrarlanması üzerine seçim kampanyası için bağışta bulundu. 23 Haziranda İstanbul seçiminin yenilenmesi üzerine Cumhuriyet Halka Partisi İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve partililer İş Bankası Çine Şubesine gelerek İstanbul seçimleri için başlatılan kampanyaya desteklerini sunmak için açılmış olan hesaba bağışlarını yaptı. CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin “23 Haziran’da yapılacak olan seçimde Ekrem İmamoğlu büyük bir fark atacak ve tekrardan görevine devam edecek” dedi.

“Ekrem İmamoğlu Fark Atarak Görevine Devam Edecek”

Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin İstanbul seçimleri için Ekrem İmamoğlu’na destek veren Çineli vatandaşlara teşekkürlerini dile getirdi. Seçim için tüm desteklerin sefer edileceğini söyleyen İlçe Başkanı Tayfun Şahin “Demokrasi ve Hukuk çerçevesinde seçilmiş olan İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tekrarı yapılacak olan 23 Haziran seçimlerinde tarihi bir fark olacağını ve seçilmiş olan Ekrem İmamoğlu’nun tekrardan 24 Haziranda İstanbul Belediye Başkanı olarak hizmet etmeye devam edecek. Çine İlçe Başkanımız ve CHP partisi ilçe örgütümüz ile birlikte Çine de hız kesmeden çalışmalara deva ediyoruz. Millet İttifakı olarak çıktığımız bu yolda demokrasinin işleyişi noktasında taviz vermeden Hukuk kurallarına bağlı kalarak davamızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

“Verdiğim Sözü Yerine Getirdim”

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, YSK tarafından iptal edilen seçimler ve İstanbul Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu destek için düzenlemiş olduğu basın toplantısında vermiş olduğu sözü yerine getirdi. Başkan Dinçer “Millet ittifakı olarak çıkmış olduğumuz bu yolda değerli halkımızın seçimlerde bizlerden destekleri esirgemediklerini ve demokrasi ve hukuk çerçevesinde oy çokluğu ile seçimleri kazandığım kamu ile duyurmuştuk ne yazık ki seçimlerin iptal olması ve 23 Hazirana ertelenmesi bizleri derinden üzmüştür. Ekrem İmamoğlu için başlatılmış olan kampanyaya söz vermiş olduğum Mayıs ayı maaşımın hepsini yatırıyorum, desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımız ve partili arkadaşlarımıza da destekledikleri için teşekkürlerimi belirtmek istiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2019, 09:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472