banner488

“Gelişen bir Karpuzlu için CHP desteklenmeli”

CHP Karpuzlu Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Kerim Yüksel, siyaseti kariyer ve makam için değil, Karpuzlu’ya samimiyetle hizmet edebilmek için yaptığını belirterek önemli konulara değindi.

“Gelişen bir Karpuzlu için CHP desteklenmeli”
banner269
2005 yılında 22 yaşında iken CHP İlçe Başkanlığı görevine geldiğini ve o günden bu yana Karpuzlu için samimiyetle hizmet edebilmek için görevini sürdürdüğünü belirten Yüksel, “Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine aday olmamdaki tek amaç ve şiar edindiğim tek prensip, Ulu Önder Atatürk’ün de belirttiği üzere, ‘Millete efendilik yoktur, Ona hizmet etmek vardır. Bu millete hizmet eden O’nun efendisi olur’ sözlerine paralel bir anlayış, samimiyet ve sağduyudur.” dedi.


“İlçemizin sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağız”

Karpuzlu için hizmetlere şimdiden başladığını, 19 Köy ve 4 mahalleden ibaret bir ilçe olan Karpuzlu’da aynı zamanda ticaret yapan ve yaşayan bir birey olarak, mevcut tüm sorunları yıllardan beri analiz ettiğini ve çözüm noktasında türlü görüşlere sahip olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Yüksel, “Önümüzdeki yerel seçimlerde ilçemiz, CHP olarak bizlere yetki verirse bu tespit ettiğimiz sorunları teker teker çözüme kavuşturacağız.” ifadelerinde bulundu.

“Amacımız Karpuzlu’yu cazibe merkezi haline getirmek”

Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine seçildiği takdirde, ben değil biz odaklı anlayışla 19 Köy ve merkez ilçe Karpuzlu’yu en iyi şekilde Casino Siteleri temsil edeceğini ve lazım gelen hizmetlerin acil olarak yerli yerine ulaşması için canla başla çalışacağının altını önemle çizen Yüksel, “Şu an itibariyle Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Adaylığım kesinleşti. Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bakkal ve kesinleşen İlçe Belediye Meclis Üyesi adaylarımızla birlikte ekip olarak çalışacağız. Ekip olarak tek amacımız, Karpuzlu’yu sosyal, çağdaş, göç veren değil göç alan bir ilçe olarak cazibe merkezi haline getirmektir.” şeklinde konuştu.

“Gelişen bir Karpuzlu için CHP desteklenmeli”

2009 yılından bu yana Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yapmış olduğu hizmetlerin ortada olduğunu da vurgulayan Yüksel, “Aydın Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu’nun Aydın için hizmetleri, ilçemizde ve diğer ilçelerde de büyük beğeni toplamıştır. İlçemizde önümüzdeki yerel seçimlerde her adaylık yarışında gelişecek ve çehresi değişecek bir Karpuzlu için CHP’nin desteklenmesini istiyorum.” açıklamalarında bulundu.

Bu zamana kadar Karpuzlu’ya hizmet eden tüm siyasilere teşekkür eden Yüksel, “Biz önümüzdeki yerel seçimlerde Karpuzlulu halkımızın teveccühü ve desteğiyle seçimleri kazanmamız halinde daha fazla ve daha güzel hizmetler yapabilmek için bu yola çıktık. Halkımızın desteğini istiyoruz.” dedi.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2014, 19:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472