banner488

Ertürk, Karpuzlu İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Ertürk, Karpuzlu İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti
banner269
AK Parti Aydın İl Başkanlığına atanan eski Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk ilçe teşkilatları ziyaret kapsamında, AK Parti Karpuzlu ilçe teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Karpuzlu ilçe binasında, İl Başkanı Ahmet Ertürk’ü, İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar, kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı, parti yöneticileri, mahalle başkanları, muhtarlar ve partililer karşıladı. AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı S. Taner Çakar, Ertürk’ün İl Başkanlığını tebrik ederek başarılar diledi. Çakar, konuşmasında 22 Kasım tarihinde ilçe kongresiyle bayrağı devraldığını, bu kutlu davada, bu kutlu görevde Adalet ve Kalkınma Partisini Karpuzlu’da 1.parti olması için mücadele verdiklerini söyledi.

“Karpuzlu’da, çıtamızı her seçimde yükselttik”

Önümüzdeki yerel seçimde Karpuzlu’nun AK Belediyecilik anlayışıyla yönetilmesi için bütün birimleriyle hazır olduklarını söyleyen İlçe Başkanı Çakar, teşkilatı hakkında kısa bilgiler verdi. AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı S. Taner Çakar, “ 22 Kasım 2014 tarihinde yapılan İlçe Kongresiyle bayrağı devraldığımız bu kutlu davada, bu kutlu görevde yeri geldiğinde fedakarlıklar göstererek gönül verdiğimiz Adalet ve Kalkınma Partisi’ni ilçemizde temsil etmeye çalıştık. Akbis sisteminde kayıtlı 648 Kadın, 141 Genç üyemiz ve toplamda 1717 üyemiz vardır. Teşkilatımızla birlikte 07 Haziran Genel Seçiminde İlçemizden %48,36’lık oranla 1.parti, 01 Kasım Genel Seçiminde %54’lük oranla yine, Adalet ve Kalkınma Partisini ilçemizde 1.parti olması için mücadele ettik. 16 Nisan Halk Oylamasında da %56,4 oranla İlçemizden Evet oyları çıkmıştır. Cumhurbaşkanımız, Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gitmiş olduğu yolda, bizler de birer gönüllü, birer dava arkadaşı olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

“Belediyeyi Almak İçin Üzerimize Düşen Görevi Yapmaya Hazırız

Türkiye üzerine kurulan kumpas ve komploları gayet iyi okuyabildiklerini vurgulan Çakar sözlerine şöyle devam etti; “250 şehit verdiğimiz, Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonraki süreçte ülkemiz iç ve dış tehditlere karşı daha temkinli ve güçlü yoluna devam etmektedir. Son zamanlarda yurtdışı kaynaklı ülkemizi hedef alan kumpas ve komploları gayet iyi okuyoruz. Ülke içinde de sahte belgelerle başlatılan karalama kampanyasının, yurt dışında başlayan kumpasla eş zamanlı olması manidardır. Ülkemiz artık, oyunları iyi okumakta, gerçekleri iyi görmektedir. Tüm teşkilat birimlerimizle şimdiye kadarki seçimlerdeki başarımızı, her seçimde çıtayı daha da yükselterek tekrarlamaya hazırız. Önümüzdeki yerel seçimler de ilçemiz ve Büyükşehir Belediyelerinin Ak Belediyecilik anlayışıyla yönetilmesi için, bu seçimleri de kazanmak için tüm birimlerimizle çalışmaya hazırız. AK Parti Aydın İl Başkanımız Sayın Ahmet Ertürk’e görevinde başarılar dilerim. Bizleri ziyaretleriyle onurlandırdıkları için teşekkür ederim” dedi.

Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat kendisi telefonla arayarak görevi getirildiğini söyleyen İl Başkanı Ahmet Ertürk, partililere geçmiş dönemde yapılan hatalar ve yaşadığı hatıralar hakkında örnekler vererek, önümüzdeki Belediye seçiminde uygulayacakları seçim stratejileri hakkında bilgiler verdi. Ertürk, diğer programa yetişmek üzere hatıra fotoğrafları çektirerek Karpuzlu teşkilat binasından ayrıldı.









 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472