banner488

“Erdoğan’ın 30 Mart’ta kulağının çekilmesi gerek!..”

MHP Aydın eski Milletvekili Ertuğrul Kumcuoğlu, MHP Çine seçim bürosunu ziyaret ederek partilileri ile bir araya geldi.

“Erdoğan’ın 30 Mart’ta kulağının çekilmesi gerek!..”
banner269

MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz’un partisini Çine’de en iyi temsil edecek kapasitede ve tecrübe olduğunun altını çizen Kumcuoğlu, yerel ve genel politikalara ilişkin önemli hususlara dikkat çekti.

“Türk Hukuk Sistemi katledildi”

Gündemdeki Ergenekon Davası’na ilişkin tahliyeleri değerlendiren Kumcuoğlu, “Türk milleti ile resmen dalga geçiyorlar. Bu memlekette Silivri'nin savcısıyım diyen Tayyip Bey değil mi? Türk Silahlı Kuvvetleri bağırsaklarını boşaltıyor diyen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Bey değil mi? Bu kadar ithamlar yapıldıktan sonra, bizim haberimiz olmadı demeleri inanılır gibi değil. Bu insanları saf yerine koymaktır. AKP yaptığı her yanlışı yine bir değer yanlış ile düzeltmeye çalışıyor. Türk hukuk sistemi katledildi.” ifadelerini kullandı.

“Başbakan kendisi kendisi ile çelişiyor”

Başbakan Erdoğan’ı geçmişte sarfettiği, “Bir gün zengin olursam bilin ki haram yemişimdir.” sözleri üzerinden de eleştiren Kumcuoğlu,  “Şimdi diyor ki anlayamamışız saflığıma gelmiş diyor. Ya sen kardeşim deli misin? Etrafın kaynayan kazan. Her an savaş çıkabilir. Bir hengamenin içerisinde devlet yönetiyorsun. Seni Obama'nın Putin'in, Suudi Arabistan Kralı'nın, Yunanistan'ın senin saflığından yararlanmayacağını ben nereden bileyim. Saf bir insanın Türkiye'yi yönetmeye hakkı var mı? Ettiği her laf yanlış, inanılır gibi değil. Ne dediğini bilmez hale geldi beyefendi. Başbakan kendisi kendisi ile çelişiyor.” dedi.

“Erdoğan'ın 30 Mart’ta kulağının çekilmesi lazım”

30 Mart Yerel Seçimlerinin adeta genel seçim havasına büründüğünü de vurgulayan Kumcuoğlu, "Türk milleti için önümüzdeki yerel Kalebet seçimler son fırsat. Yoksa çok yanlış yerlere gidebilir ve çok kayıplarımız olabilir. Hani ölüm kaçınılmaz derler ya, yarın Erdoğan Bey huzuru mahşere çıktığında herhalde orada ben seçimlerde %47 oy aldım, bana hesap soramazsınız diyecek. Devamlı sandığa yoruyor işi.  Erdoğan'ın 30 Mart Yerel Seçimlerinde kulağının çekilmesi lazım." dedi.

“Yavuz liyakat sahibi bir insan”

Sözlerinin sonuna doğru, "Aydın halkı bir kere DSP bir kere de MHP'den olmak üzere beni iki kere Ankara'ya taşıdı.” diyen Kumcuoğlu, “Benim bu insanlara vefa borcum var ve bu borcu ödemek için buradayım. Mehmet Yavuz Bey ile daha önceden tanışmışlığımız olmadı. Salih Gökbel'e sordum, Salih bana Mehmet Bey'i anlatırken bir süre sonra sözünü kestim ve 'bu iş tamamdır' dedim. MHP'den belediye başkan adayı olmayı tercih etmesi bizleri çok mesut etti. Kendisi liyakat sahibi bir insan. Bu işi liyakatle yapacak kapasite onda fazlasıyla mevcut. Çok kalender, dürüst, karakterli ve irade sahibi bir insan. Mehmet Bey'le MHP Çine'de çok güçlü ve kazanma olanağı çok yüksek. Ümit ediyorum MHP Çine’de bu önümüzdeki yerel seçimlerde başarıya ulaşacaktır." cümleleri ile açıklamalarını noktaladı.

 


Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 21:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472