banner488

Erdem “ Aydın için haydi bismillah deme vakti”

AK Parti 26. Dönem Aydın Milletvekili ve MKYK üyesi Mehmet Erdem yemin töreni sonrası seçim çalışmaları zamanında ve seçim beyannamesinde vermiş oldukları vaatleri yerine getirmek için çalışmalara başladıklarını söyleyerek “Bizim Aydına bundan sonra haydi bismillah deyip çalışmalarımıza ve hizmetlerimize devam etmemiz lazım” dedi.

Erdem “ Aydın için haydi bismillah deme vakti”
banner496
 Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapılan yemin töreninde de Aydın’daki teşkilat mensuplarının kendilerini yalnız bırakmadığını söyleyen Erdem “ Bizimle bu sevincimizi paylaşmak üzere gelen bir kalabalık grup vardı. Bizi yalnız bırakmadılar. İl başkanımız, il kadın kolları ve il gençlik kolları başkanımız olmak üzere bizim bu güzel anımızı bizimle paylaşan değerli teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Aynı zamanda televizyondan bizi izleyerek arayan ve mesaj atan bütün Aydınlı hemşerilerimize bu vesileyle teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Vaat Ettiğimiz Hizmetlerimizi Gerçekleştirmeliyiz

Sivil toplum kuruluşlarıyla beraber projelerini hayata geçirmek için gayret göstereceklerini söyleyen Erdem “Bizim Aydına bundan sonra haydi bismillah deyip çalışmalarımıza ve hizmetlerimize devam etmemiz lazım. Özellikle seçim beyannamemizde propaganda döneminde vaat ettiğimiz hizmetlerimiz var. Onları gerçekleştirmemiz lazım. Bunlar çıldır havaalanı, şehir hastanesi ve Aydın-Denizli otobanı gibi çeşitli hizmetler var ama benim için bunlardan ilk üçünün önemli olduğunu düşünüyorum. Hep beraber Aydın teşkilatımız ve Aydın Milletvekillerimiz ve Aydınlı sivil toplum kuruluşlarımızla beraber bu projelerin gerçekleşmesi hususunda gayret göstereceğiz inşallah” dedi.

Meclisten Kararın Geçmesi Bize Memnuniyet Verdi

Bölge Hastanesi imar değişikliği kararının Büyükşehir Belediye Meclisinde onaylanmasından memnun olduklarını dile getiren Erdem “Büyükşehir Belediye meclisinden kararın geçmesi bize memnuniyet verdi. Çünkü daha önceki karar gerekçesi bence çok isabetli değildir. Aydın hızlı bir şekilde büyüyor. Bu hastanenin yapılacağı yerin çok yakınında malumunuz veterinerlik fakültesi var. Bin kişilik kredi yurtlar kurumuna bağlı yurtlar var. Buna göre Büyükşehir Belediyesinin ve Efeler Belediyesinin hemen hazırlıklarını yapması lazım. Bu bölgelerde alt yapı çalışmalarının hızlı bir şekilde planlamalarının yapılması lazım. Biz planlamayı ve alt yapı hizmetlerini hazırlamazsanız şehri adeta boğarsınız. O bakımdan çok isabetli bir gerekçe değildi. Şimdi o yanlıştan bence dönülmüş oldu. Ve çok büyük bir yatırımın Aydına sağlık hizmeti verecek çok önemli bir yatırımın gerçekleşmesi sağlanacak inşallah. Ben memnuniyet duydum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 09:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472