banner488

Dinçer, “Ülke nasıl yönetilirmiş gösterelim”

CHP Çine İlçe Teşkilatı tüm kadro yoğun seçim çalışmalarını yürütüyor

Dinçer, “Ülke nasıl yönetilirmiş gösterelim”
banner496

CHP Çine İlçe Teşkilatı tüm kadro yoğun seçim çalışmalarını yürüterek, Yeni Mahalle ve Sarıoğlu Mahalle sakinlerini ziyaret ettiler. Mahalle ziyaretlerinde, CHP Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Tayfun Şahin, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Belediye Meclis üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ve CHP Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ve pek çok partili katıldı.

Türkiye bu kadar ilk defa seçimden uzak ve umutsuz seçime gidiyor diyerek sözlerine başlayan CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “Vatandaşlarımızın yüzleri gülmüyor, eski seçim havaları yok. Bunun bir çok sebebi var ama en büyük sebebi ülkemizin ekonomik olarak geldiği uçurumun başucunda olmamız. CHP Genel Merkezi özellikle bu seçimde çok iyi hazırlık yaptı. Vatandaşlarımızın 17 milyonluk bir bölümü var, 17 milyon insan yoksulluk sınırında hayat mücadelesine devam ediyor. Emeklimiz, askari ücretle geçinen vatandaşlarımız, işçilerimiz, öğrenciler, emeklilerimiz ve çiftçilerimiz bu sorunları yaşayanların başında geliyor. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu dedi ki ‘ Ben klasik siyasetçi kimliğimin dışında vatandaşıma bir söz veriyorum ve bu sözümü de resmi bir şekilde belgeliyorum. Emeklilerimize iki dini bayramda ikramiye sözü veriyorum’ dedi, bunu da noter tasdikli açıklama yaptı. Yasal ve hukuksal olarak bu sözün arkasındalar. Allah nasip ederde 8 Haziran’da iktira geldiğimizde bu sözünü vatandaşımıza güvenerek ilk 6 ayda yerine getireceğimizi çok iyi biliyoruz. Diğer bir projemiz askari ücreti bin 500 lira yapıyoruz. Taşeron yasasını CHP kaldırıyor, direk bin 500 lira kadrolu işçi sıfatıyla işçimizin cebinde olacak. En büyük projelerimizin bir tanesi de ezilen çiftçimizin kullandığı mazot bir buçuk lira olacak. Yoksulluk çeken her aileye 750 lira para yardımında bulunulacak. Para 17 milyonunun halk kitlesinden piyasaya çıkacak, büyük şirketlerden temelden değil.  Projelerimiz iyi tasarlanmış iyi hazırlanmış projelerdir. Bu nedenle sizlerden 4 yılda bir yetki istiyoruz. Cumhuriyet Halk partisi bu sefer iktidara gelmek zorundadır. Biz büyük şirketlerin, holdinglerin partisi değiliz. Gerçek CHP Halkın partisidir. 13 yıldan bu yana bu devlet eziyetle ve zulümle yönetiliyor, AKP’liler gelirlerken üç şeyle mücadele edeceklerini söylediler yoksulluk, yolsuzluk, yalanlarla. İktidarda oldukları zamandan beri bu üç şeyle baş tacı oldular. Bu üç şeyle mücadele edecek olan parti CHP’dir.”

Temayül yapan AKP’nin adaylarını da eleştiren Başkan Şahin, “Temayülde adı geçenlerin yüzde 80’nin isimleri sıralamada çıkmadı. Ankara’da bilmem kimin avukatı olarak buraya aday olarak geldi, Ankara’da bilmem kaç dönem görev yapmış Urfa Milletvekili çıktı geldi Aydın’a aday oldu. Mustafa Savaş Çine’nin evladı dediniz dördüncü sıraya attınız. Bu üçüncü defa adamı kullanıyorlar. Çine’nin dirençli gücünü gösteriyor AKP’de. Şansı var mı? Yok. Önce kendi partilileri ile sonrada insanlarla dalga geçtiler. Aydın’ı Aydınlı Milletvekiller yönetir” dedi.

Türkiye’de siyaset çok farklı bir noktaya geldi diyen Başkan Şahin, ”Birilerinin yönlendirmeleri ile, sahte anketlerle, onlarla bunlarla gündemde yapay bir sonuç yaratılıyor. Bu gün yüzde 30’nu aşmış bir CHP var, yüzde 40’ın altına düşmüş bir AKP iktidarı var. Yalan söyleyerek bunu saklamaya çalışsalar da maalesef gerçek bu, paçaları tutuştu. Vicdan sahibi isek elimizi vicdanımıza tutalım 4 sene Cumhuriyet Halk Partisine şans verin ve neler yapılacağını, neler olacağını bir görün. Ezilmeye, zulüm görmeye, özgürlüklerin elimizden alınmasına dur demek için 7 Haziran’da desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

CHP’li Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, partisinin seçim çalışmaların hiç yalnız bırakmadı. Pazar günü yapılacak Genel Seçim için desteklerini beklediklerini bildiren Başkan Enver Salih Dinçer,” Büyükşehir olmadan önce 20 bin nüfusa hizmet veriyorduk ve bütçemiz 18 trilyon liraydı, Büyükşehir olduktan sonra 50 bin nüfusa hizmet vermeye başladık, ancak bütçemiz 14 trilyon liraya düştü. Bu konuda yapacağımız bir yok ama biz halkımıza ve Çine’ye en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Yeni Mahallede spor kompleksimizin temelini attık, halkımız başka bir isteğini dile getirdi düğün salonu yaptınız Şehler’e ama bize çok uzak bu yüzden Yeni Mahalle’ye de bir tane düğün salonu istiyoruz. Çine Sosyal Tesis ve Spor Alanı yanına düğün salonu için yaz içinde temel atma çalışmaları başlayacak ve sezona yetiştirmeye çalışacağız. Garajımızın projesi bitti, otogarımızı yeniliyoruz. Cumhuriyet Parkı’nı düzenleyip yanına da Kültür Merkezi yapıyoruz. Bunlar 2014 ile 2015 arasında tamamlanacak olan projelerimiz. Sonra sizlerden gelen talepleri değerlendirip neler yapılması gerekiyorsa Büyükşehirle birlikte yapmaya devam edeceğiz. Seçimlere sayılı günler kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezimizin herkesi ilgilendiren 77 milyon insana dokunan projelerle karşınıza çıktı. İlk defa biz iktidara gelirsek bunları bunları yapacağız diye dile getirdik. Biz bu projeleri yapacağımızı 1999’da kanıtladık, en büyük sorunu o günkü Belediye Başkanı Osman Aydın kanalizasyon sorununu bitireceğini söyledi ve bitirdi. Sinek sorunumuz vardı, bizler tek tek yapamazsınız dedikleri projelerimizi yapmaya başardık. Bizler her seçimde güçlenerek ve çoğalarak çıktık seçimden. CHP olarak biz bu işi yapabiliyormuşuz, bunu sizler sayesinde Çine’de gösterdik hepinize teşekkür ederim. Şimdi sıra Türkiye’ye geldi. Diyorlar ki ‘CHP iktidara gelemez ve bu vaatlerini gerçekleştiremez’. 13 yıldır AKP iktidarda kaldı yamadığı şeyler de var ve yaptığı güzel şeylerde vardır ama artık zamanını tamamladığını düşünüyoruz. Bizim çok vaatlerimiz var bizlere bir 4 yıl için oy ver, zaman verin iktidara gelelim Çine’de nasıl başardıksa, Türkiye’de de bunu başaralım, bunları gerçekleştirelim istiyoruz. Ülke nasıl yönetiliyormuş gösterelim” diye ifade etti.    





















 

 

 

 


Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2015, 10:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472