banner488

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aydın'a geliyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun ardından Aydın, bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aydın'a geliyor
banner496

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun ardından Aydın, bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dev yatırımların açılışını yapmak için 27 Mayıs Çarşamba günü Aydın'a gelecek. Cumhurbaşkanı olarak ilk kez Aydın'a gelecek olan Erdoğan, Efeler ilçesindeki İstasyon Meydanı'nda halka hitap edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitinginin büyük bir kalabalığa sahne olması bekleniyor.

Aydın'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlayacak olmalarından dolayı büyük bir gurur duyduklarını belirten AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, "Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı teşkilat olarak büyük bir sevgi ve saygı duyuyoruz. 27 Mayıs 2015 tarihinde saat 17.00’de İstasyon Meydanı’nda düzenlenecek toplu açılış töreninde halka hitap edecek olan seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yapımı tamamlanan 88 projeyi Aydınlıların kullanımına sunacak. Aydın’da dev açılışları yapacak olan Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a düzenlenen mitinge tüm Çineli halkımızı davet ediyorum" şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2015, 12:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472