banner488

Çineli CHP’liler Silivri’ye otobüs kaldırdı.

Çine’den de bir grup CHP’li Silivri’ye hareket etti.

Çineli CHP’liler Silivri’ye otobüs kaldırdı.
banner269

Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe örgütü, 'Ergenekon' davasında açıklanacak esas hakkındaki mütalaa öncesi tutuklu gazeteci ve milletvekillerine destek amacıyla Silivri'ye bir Otobüs kaldırdı.

 

İlçe Parti Binası önünden kalkan otobüste az sayıda partili gözlendi.

Konu ile ilgili kısa bir basın Matbet açıklamasında bulunan CHP Çine İlçe Teşkilatı Tayfun Şahin, “CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın öncülüğünde, Genel Merkez’ in genelgesi üzerine tutuklu gazeteci ve milletvekilleri hakkındaki duruşmanın pervasızca yürütülmemesi için Silivri'de yapılacak mitinge tüm yurt genelinde örgüt düzeyinde katılım olacak. Parti binamızın önünden kalkan bu otobüse,  Aydın’dan ve yol güzergahındaki partililer katılımda  bulunacaklar.“ dedi.

Kendisinin yoğun işleri nedeniyle duruşmaya katılamayacağını belirten Başkan Tayfun Şahin, Ergenekon Davası'nın önümüzdeki duruşmasında esas hakkında mütalaa verilmesinin beklendiğini, Silivri'de hukuk dışı bir yargılama yürütüldüğünü ve adalet eliyle adaletsizliğin söz konusu olduğunu vurguladı.


Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2012, 00:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mehmet tekdemir
Mehmet tekdemir - 11 yıl Önce

Çineli chplilerin önceliği bence siliğri deyil çineli çiftçinin köylünün sorunları olmalı hükümetin şaka gibi tarım politikalarını daha etkin muhalefet etmek olmalı özgürlükler tabiki önemli ama aç karnına özgürlük olmaz saman 1 lira 1 kilo süt satıyoruz 1kilo saman alamıyoruz

SIRADAKİ HABER

banner472