banner488

Çine'de SOYLU rüzgarı esti

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Çine’de AKP ve DP’liler tarafından coşkuyla karşılandı.

Çine'de SOYLU rüzgarı esti
banner496

30 Mart 2014 Yerel seçim çalışmalarının hızla sürdüğü bugünlerde Ak Parti genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu Çine’ye gelerek parti teşkilatına ve bazı sivil toplum kuruluş örgütlerine ziyarette bulunarak esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Çok sayıda partilinin katıldığı ziyarette Demokrat Partililer eski Genel Başkanları Soylu’yu Ak Parti binası önünde karşıladı. Demokrat Partililerin katılımının yanı sıra Ak Parti içindeki küskünlerinde bir arada bulunması dikkat çekti. Süleyman Soylu’nun bu ziyaretinden büyük memnunluk duyduğu gözlenen partililerin seçim öncesi motivasyon sağladıkları gözlendi.

Parti binası önünde başlayan karşılama töreninin ardından Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden Süleyman Soylu daha sonra Çine Organize Sanayi Bölgesi Yönetimini, Çine Ziraat Odası’nı ve Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret ederek mevcut sorunları dinledi ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bu ziyaretler sırasında güzergahta bulunan esnaflarla da selamlaşan Soylu akşam yemeğinin ardından Çine Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Ak Parti Çine İlçe İstişare ve Danışman Toplantısı’na katıldı.

Ziyaret programında Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olmasına rağmen zaman darlığı nedeniyle bu ziyaret gerçekleşmedi. Geç saatlere kadar kooperatifte hazır bekleyen Kooperatif başkanı ve yöneticileriyle, çalışanları bu ziyaret son anda iptal edilince büyük üzüntü duydular.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun bu ziyaretlerine Ak Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, İl Başkanı Sadık Atay, Çine Koordinatörü Nuri Güler ve Cüneyt Bayraktar, İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Elim, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya,  Kadın Kolları Başkanı Sezer Çetin, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kayamaz, Çine Belediye eski  Başkanı Celalettin Kocamaz, DP eski GİK üyesi Yılmaz Menderes, DP Çine eski Başkanı Yücel Eşiyok, DP’li bazı belediye meclis üyeleri ile muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.


Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2013, 16:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472