banner488

Çine’de Kültür ve Turizm Bakanı Müşaviri Kılıç, “Aydın’ı Aydınlattınız”

Çine’de Kültür ve Turizm Bakanı Müşaviri Kılıç, “Aydın’ı Aydınlattınız”
banner496

24 Haziran seçimlerinde Başbakanlık Müşaviri olarak Çine’ye gelen Sadettin Kılıç, seçim sonrası tekrar ilçeye geleceğini söz vermişti. Kültür ve Turizm Bakanı Müşaviri Kılıç sözünü Çine İlçe Teşkilatını ziyaret ederek yerine getirdi.

Çine’ye tekrar geleceğinin sözünü veren Kültür ve Turizm Bakanı Müşaviri Sadettin Kılıç, Çine İlçe Teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu. Kılıç’ı, AK Parti Çine İlçe Parti Binası’nda AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları ve partililer karşıladı. 24 Haziran seçimlerinde coşkuyla karşılanmıştım diyen Kültür ve Turizm Bakanı Müşaviri Sadettin Kılıç, seçimden sonra sözünü tutarak Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Kılıç, “Çine İlçe başkanı ve Teşkilat mensupları 24 Haziran seçimlerinde birinci parti olacaklarını sözünü verdiler ve sözlerini tuttular. Öncelikle Kadın Kolları Başkanı ve hanım kardeşlerime teşekkür etmek istiyorum. Kadınlar erkeklerden 5 adım öndedir. Tüm zorluklara göğüs gerdikleri için tebrik ediyorum. Gençlerimize ve İlçe Başkanımız ile Ana kademeye de ve bir bütün olarak Aydın Teşkilatına teşekkür ediyorum” dedi.

“Aydın, Türkiye’nin En önemli Olacak”

Türkiye’den farklı birçok ülkede yaşadığını açıklayan Sadettin Kılıç sözlerine şu şekilde devam etti, “Biz aslımıza dönmemiz lazım. Örnek olmamız lazım. 1961 yılında Türkiye’den işçi olarak Almanya’ya gidenleri Osmanlı torunları diye Alman Devleti tarafından çiçeklerle karşılanmıştır. Biz böyle bir ceddin çocukları ve torunlarıyız. Biz güvenin, dürüstlüğün ve samimiyetin imanı olmak zorundayız. Aydın Aydınlanacak demiştik. Sizler Aydın’ı aydınlattınız. Önceki ziyaretimde bir konuya değinmiştim, ‘bu seçimlerde oyunuzu sadece kimin milletvekili olacağına ve kimin de Cumhurbaşkanı olacağına yönelik kullanmıyorsunuz, oy o noktada ama anlamı gelecekte Çine’nin Belediye Başkanı kim olacak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı kim olacak ona karar veriyorsunuz’ demiştim. Siz kararınızı çoktan vermişsiniz bu iş olacak inşallah. Allah Çine’miz, Aydın’ımız ve Ülkemiz için en hayırlı olanı nasip eylesin. CHP’ler, MHP’liler, diğer partililerde bizim kardeşlerimiz. Bu şanlı bayrağın altında yaşayıp, bu ülkeye hizmet eden herkes öz be öz birinci sınıf kardeşimizdir. Bizim birbirimizle kavgamız, kinimiz yok. Biz hayırda yarışacağız. Çine’ye en güzel hizmeti kim getirecek, onun için yarışacağız. Derdimiz bu öyle ise bu derdin dermanına bakacağız. Herkes derki ‘bu işin birinci taliplisi benim, en güzel ben yarım.’ Aydını büyük bir şehir. Bana göre Türkiye’de coğrafi olarak en güzel yerleşim alanına sahip olan en önde gelen vilayetlerden birisi. Ama Aydın sanki orta ölçeğinde aşağısında kalmış, gelişmesi hiç olmamış bir millete benziyor. Dağından, ovasından bu kadar bereketli olacak, insanları bu kadar eğitimli olacak ama geri kalacak. Burada bir yanlışlık ve eksiklik var. Aydın’ın yapı olarak güzel olması bir şey ifade etmiyor. Aydın’da iyi bir çalışma ile Aydın kısa zamanda Türkiye’de en gelişmiş illerin arasına girer, hatta birinciliğe oynar. Aydın öyle bir hale gelir ki bu memlekette aç ve açıkta kimse kalmayacağı gibi fert başına milli gelirden alacağı pay bakımından Türkiye’nin en önünde gelen illerinden birisi olacaktır. Konu burada bir siyasi parti değil. Bu Çine nasıl gelişecek, bu halk nasıl daha mutlu olacak, gelecek nesiller Çine’yi ve Aydın’ı terk edip başka illere gitmemesi nasıl engellenecek. Bu eksiklikleri hep birlikte gidereceğiz” diye konuştu.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “Seçim öncesin Başbakanlık Müşaviri olan ve yeni Kültür ve Turizm Bakanı Müşaviri Sadettin Kılıç abimizin 24 Haziran seçimlerinden önce bizleri ziyaret etmişti. Seçimden önce bizlere enerji ve coşku vererek dava bilincini anlatmıştı. Bizleri çok memnun etmişlerdi. Seçimden sonra tekrar bizlere teşekkür ziyaretinde bulunarak bizleri onurlandırdılar, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472