banner488

Çine’de Cumhur İttifakı Seçim Bürosu Coşkuyla Açıldı

Çine’de Cumhur İttifakı Seçim Bürosu Coşkuyla Açıldı
banner269

Cumhur İttifakı Çine Seçim Bürosu miting havasında coşkulu ve büyük bir katılımla açıldı.

Cumhur İttifakı Çine Seçim Bürosu açılışına Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, MHP İl Başkanı Burak Pehlivan, Cumhur ittifakının Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun, MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç ile belediye meclis üyesi adayları, ilçe teşkilat yöneticileri, muhtarlar ile yüzlerce vatandaş katıldı. Cumhur İttifakı Çine Seçim Bürosu açılış törenine gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Cumhur ittifakının Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı.

“Çine bu sefer görevini yapacak”

Mehmet Yavaş Caddesi’nde Seçim Bürosu önünde yapılan törende açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, “Coşku her gün artarak devam ediyor. Her gittiğimiz yerde hemşerilerimiz bu sefer değişimden yana tavrını koymuş. İnanıyoruz ki 31 Mart akşamı Allah’ın izniyle bir tarih yazacağız. Bu yazılan tarihte hepinizin imzası olacak. Allah hepinizden razı olsun. Cumhur İttifak’ı ile birlikte hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Bizim ittifakımız pazara kadar değil mezara kadar sürecek. Çine bu sefer görevini yapacak inşallah. Çine kayıp yıllarını telafi noktasına gelmiş. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

“Ülkücülerin oyu ipotekli değildir”

MHP İl Başkanı Burak Pehlivan ise konuşmasında, “Yiğitler yiğidi 2 yiğit çıktı meydana. Dertleri vatan, bayrak, millet, dertleri devlet yoluna, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli vatana sahip çıkıyorlar. İkisi de gururumuz. Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik içerisinde sürecimizi sürdürüyoruz. Seçimler için değil nesiller için Cumhur İttifakı ile çıktık yola. Karşımıza hepinizin gördüğü Atatürk’ümüzün çizgisinden çıkmış bir Cumhuriyet Halk Partisi, Kandile sırtını dayamış bir HDP, nerden geldiği neye hizmet ettiği belli olmayan bir İP partisi, peşinde de PKK, FETÖ ve diğer terör örgütleri görüyoruz. Bizler diyoruz ki; “Olimpos’un kırıntıları karşımızda, Hıra Dağının çocukları burada biriniz ikiniz değil alayınız gelin alayınız gelin.” Aydında beceriksiz bir yönetim var, kabiliyetsiz, yapamıyorlar. Mustafa Abimizin kafası da dolu, cebi de dolu. Hizmet etmeye geldik. Geçmişte yapılanlar gelecekte yapılacak olanların teminatıdır diyoruz. Çine’de Celal Abimizi, Büyükşehirde Mustafa Abimizi Ülkücü, Milliyetçi Hareket Partisi olarak sonuna kadar destekliyoruz. Ülkücülerin oyu ipotekli değildir. Ülkücüler Liderine sadıktır” şeklinde konuştu.

“Sizleri kandıran bu belediyeyi göndermenizi işitiyorum”

Cumhur ittifakının Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, “8 yıldır borçsuz teslim aldıkları Çine Belediyesini, hiçbir yatırım yapmadan borç batağına sürükleyen Çine Belediyesi Başkanını göndermeye hazır mısınız?” diyerek sözlerine başladı. Özden, “Sizlerin desteği ile 1 Nisan’dan itibaren Çine’nin, Belediye’nin yapmadığı asli görevlerini en kısa sürede yapıp, Çine’yi sanayileştirmek, geliştirmek, Çine’nin çehresini değiştirmek için elimizden gelen her türlü gayreti yapacağız. Bizim arkamızda hükümet ve Mustafa Savaş var. 2 Yıl içerisinde Çine’yi değiştireceğiz. Gençlerimizi işsiz bırakmayacağız. Çine Ege Yemi açtık diyen sizleri kandıran bu Belediyeyi göndermeye hazır mısınız? Üreticilerimize ve çiftçimize sahip çıkacağız. Çine Belediyesinin de inşallah 1 Nisan’dan itibaren tüm borçlarını ödedikten sonra göreceksiniz Çine Belediyesi Ege Bölgesi’nde örnek bir Belediye olacak. Saat 11.00’de gelip saat 15.00’de çalışan Belediye Başkanının nereye gittiğini hepiniz biliyorsunuz. 11.00 ile 15.00 arası çalışan Belediye Başkanı olmayacağım. 24 saat sizlerin emrinde olacağım. Her şeyi sizlere danışarak, konuşarak yapacağız. ‘Bu yolları daraltamam ben yaptım 6 ay sonra oy vermeyin’ demiş. Bunu ben değil akşam ki ziyaretimizde Metin Başkan söyledi. O 6 ay geldi. Gereğini yapmanızı istiyorum. Belediye Başkanını göndermenizi istiyorum. Sizlerin desteği ile tüm halkıma eşit şekilde hizmet edeceğime sizlere söz veriyorum, sizlerden çok güçlü destek istiyorum” dedi.

“Çine’yi hizmetlerle buluşturmak istiyoruz”

Cumhur İttifak’ı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş konuşmasında; “Milletvekillik makamı bir rica makamıdır, sizden gelen talepleri ilgili mecralara gücümüz yettiğince iletmeye çalıştık. Ama belediye başkanlık makamı bir icra makamıdır. Senin ağzından çıktı mı, yapın dedin mi yapılır. Bunun mazereti olmaz. Önümüzdeki dönem güzel işler yapacağız. Aydın ve Çine'yi yeniden inşa edeceğiz. Aydın ve Çine daha fazla üretecek, daha fazla kazanacak. Aydın'da doğan çocuğun karnı Aydın'da doğacak. Gençlerimize iş imkanı sağlayacağız. İstihdam yaratacağız. Birkaç yıl içerisinde Çine Organize Sanayi Bölgesi'nde en az 3, 5 bin vatandaşımıza iş imkanı sağlayacağız. Ayrıca orada bir yem fabrikası kuracağız. Organize Sanayi Bölgesi daha önce neydi şimdi ne oldu? CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı diyor ki bize bal yapmayan arı, Turist Ömer diyor. 2002'den bu yana siyasetin içinde olan Özlem Hanım Çine'ye ne yaptı. Sadece bir otogar yaptı, o da yağmur yağınca oraya kovalar koyuyorsunuz değil mi? Bizim dönemimizde reklam panolarında fotoğraflarımızı değil icraatlarımızı göreceksiniz. Özlem Hanım 2002'den bu yana siyasetin içinde, hâlâ boy boy resimlerini asıyor. Sadece kendi reklamına harcadığı para 100 trilyon, bunlar sizin bizim paralarımız. Bizim işimiz, aşkımız sizlere hizmet etmek. Bakın siyaseti bir kenara bırakalım. Kim daha iyi hizmet edecekse ona oy verelim. Biz hizmetlerimizi sizlerle buluşturmak istiyoruz. Çok güzel hizmetler yapacağız. 31 Mart'ta Aydın'da ve Çine'de bir destan yazacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019, 16:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472