banner488

Çine Teşkilatı, Mustafa Savaş'ı coşkuyla karşıladı

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Savaş, memleketi Çine’de partililer tarafından büyük coşku ile karşılandı.

Çine Teşkilatı, Mustafa Savaş'ı coşkuyla karşıladı
banner269

Çine İlçe Teşkilatını ziyaret eden Mustafa Savaş’ı, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza ve yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Tarhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Karadeniz ile çok sayıda partili karşıladı.

Mustafa Savaş’ı tanıtmaya gerek yok, herkes Mustafa Savaşı tanıyor diyen Mehmet Tosun, “Mustafa Savaş için hepimiz burada toplandık. Çine’mizin evladı, gururu, bizim her şeyimiz, ben yapı olarak sevinç ve üzüntülerimi dillendire bilen bir kişiliğe sahip değilim. Mustafa Savaş’ı 2011 yıllarında tanıdım, sevindiğimiz ve üzüldüğümüz zamanlar oldu. 2011 yılında Milletvekili Aday Adayımızdı dördüncü sırada, 2014 yılında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımızdı, Çine olarak Mustafa Savaş’ın olduğu her yerde hep teşkilat olarak varız. Aydın’da 3 Milletvekilimiz vardı ama dördüncü Milletvekilimiz gibi hep Mustafa Savaş vardı, ne zaman kapısı çalsak elinden ne geliyorsa fazlasını yapmaya çalıştı Allah razı olsun. Birlikte çalıştık teşkilat olarak yine hep birlikte çalışacağız. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah Milletvekilimiz olarak görmek istiyoruz” dedi.  

Sizler hep yanımdaydınız, bende her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğim diyen Mustafa Savaş, “Ben 2011 de, 2014 de seçimler için yola çıktığımda Aydın ve Çine Teşkilatı yanımda ve arkamdaydı. Çine’nin evladıyım, buranın çocuğuyum beni Çine ve teşkilatım yalnız bırakmadılar. Milletvekili olursam her zaman Çine’nin ve Çinelinin yanında olacağım. Bu topraklar beni ben yapan değerler oldu. Burada doğdum, bu topraklar büyüttü, doyurdu, okuttu, bu topraklar sayesinde memleketime hizmet etmek için makamlara eriştim ve hizmet ettim. Nereye gidersem gideyim Çineli, Aydınlı Mustafa Savaş oldum, efeler diyarının evladı oldum. Bundan gurur duydum, mutlu oldum, onur duydum, bunlar benim Aydın’a, Çine’ye hep borçlu hissetmeme neden oldu. 2011’den itibaren siyasete atılma gerekçem bu borcumu ödeme düşüncesi oldu. Her zaman yanımda oldunuz, bundan sonra da yanımda olacağınız inancı bende tamdır. Bu güne kadar nasıl sizlere, kapım, gönlüm, telefonum açıksa, bundan sonra da her zaman sizlere kapım, gönlüm, telefonum 24 saat açık olacaktır. Sizler varsanız ben varım, sizlerle birlikte varım. Çineli olmanın gururunu yaşıyorum, ormancı Ali’nin oğluyum ben, bu topraklara borcumu ödemedim. Allah nasip ederse 7 Haziran’dan sonra hep birlikte borcumuzu ödeyeceğiz. Aydın’ı ve Çine’yi hak ettiği yere ulaştıracağız. Benim, sizler için, memleketim için, Çine için neler yapabileceğimi 3 aşağı 5 yukarı hepiniz tahmin edebiliyorsunuz. İnşallah Allah nasip ederse aday olursak ve seçilirsek, o kutsal görev bize nasip olursa Aydın'ımızı güçlü, büyük Türkiye'nin içerisinde yer almasını sağlamak vazifemdir. Bu işin vebali var ve meşakkatli, özveri isteyen bir iş o nedenle bu göreve talibim, görevimin sorumluluğu bilen birisiyim ben. Benim derdim milletvekili olmak değil, benim derdim hizmet, ben Aydın için dertleniyorum, benim sevdam Aydın, benim makamla, mevkiiyle bir işim yok. Aydın hak ettiği yerde değil. Siyaset içten ve samimi bir şekilde yapıldığı sürece anlamlıdır. İnşallah seçildiğimde göreceğiz. Burada bunu da bir taahhüdüm olarak söylüyorum. Bu davaya inanmış bir kişi olarak, 13 yılda bu ülkenin geldiği noktayı düşünerek söylüyorum. Daha gideceğimiz çok önemli mesafeler var. Bu ülkedeki istikrarın devamı için, huzurun devamı için, birlik ve bütünlüğün, dirliğin devamı için, yeni anayasa için, ileri demokrasi için çok önemli. 7 Haziran akşamı Aydın’da bir başarı hikayesi yazılacak, Aydın’da AK Parti birinci parti olacak en az inşallah 4 tane vekil çıkartacağız. Listede olup olmamam önemli değil, bu kutlu dava için var gücümle gece gündüz seçim için sizlerle birlikte çalışacağım. Büyük mesafelere ulaşmak için önce küçük mesafeleri kat etmek lazım, birlik ve bütünlük içerisinde hep beraber çalışacağız” şeklinde ifade etti.

Mustafa Savaş'ın konuşmaları salondaki partililerin sık sık 'Çine seninle gurur duyuyor' sloganlarıyla kesildi.


Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2015, 20:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472