banner488

“Çine Meydanı, AK Parti'nin zaferini müjdeliyor”

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Çine Merkez Taksi Durağı meydanında düzenlenen mitingte önemli açıklamalarda bulundu.

“Çine Meydanı, AK Parti'nin zaferini müjdeliyor”
banner496
Konuşmasında, Çine Meydanı'nın AK Parti'nin zaferini müjdelediğini belirterek Çine’de iktidarla beraber Belediye Başkanı’nın iki kanatlı kuş olacağının altını çizen Milletvekili Erdem, “Tek kanatlı kuş uçar mı? Tek kanatlı kuş, çırpınır çırpınır ve yerde sürünür. İki kanatlı kuş olacağız, Çine’yi uçuracağız.” dedi.


Düzenlenen mitinge, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, AK Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya, AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mitingte ilk olarak konuşan AK Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Savaş, içimizden biridir. Çine’nin makus talihini bu seçimlerde değiştireceğimize inanıyorum. Çine için getirdiğimiz hizmetler ortadadır. Çine’den göçleri tersine çevireceğiz. Çine OSB’de bu yıl sonunda 1000 kişi, tamamlandığında ise 5 bin kişi istihdam edilecek. Çine’de işsizliğin kökünü biz kazıyacağız. Bir çok hizmet yerel iktidar elimizde olmadığı için gerçekleşmedi. Biz Belediye Başkanlığını aldığımızda AK Belediyeciliği iktidarın gücü ile Çine ile buluşturacağız. Bizler Çine için çalışıyoruz, Çine için çok şey yaptık, daha da yapacağız.” dedi.

Özkaya’dan sonra vatandaşlara seslenen AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, “Şunu bunu yapacağız diyenlerin arkasına bir bakın. Bizim arkamızda dağ gibi bir başbakanımız var. Bizim arkamızda, kasetlerle gelen Genel Başkan değil, kestiği faturalarla, reklam panolarıyla geçinen ilçe başkanları değil, işinin başında olan memleket sevdalıları var.” dedi.

“Hangi yüzle karşınıza çıkıyorlar”

Bıraktığı dönemde Ege Et ve Çine Yem, Topçam Fabrikası’nın ne duruma geldiğini sorgulayan Kocamaz, “Ege Et’i biz bıraktığımızda hissesi yüzde 40’ken şu an sıfır. Çine Yem ise hurdalık durumdadır. Geçen yıllarda ÇİPAŞ’ta Belediye Meclis üyelerinden yönetici olarak başına seçildi. Bir anda terketti. Demek ki durum o kadar vahim ki gözü yemedi. Su fabrikasının başına gelenleri söylememe gerek yok. Dağdaki suya sahip olmayanlar, göz göre göre bir yere fabrika kurulmasına sebep olanlar hangi yüzle karşınızla çıkıyor. Asar’da güzel bir tesis yapıldı. Sen binayı yaparken oranın sit alanı olduğunu bilmiyorsan, attığın imzanın farkında değilsen, biz yıktırmadık ama sen yapılacak yeri bilmiyorsan Celalettin Kocamaz ne yapsın?” şeklinde konuştu.

“Yetimin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz”

Çine Belediyesi’nin 15 yıldır aynı esnaflarla ticaret yaparak geldiği durumun ortada olduğunun altını çizen Kocamaz, “Biz herkesle eşit şekilde alışveriş yapacağız. Yetimin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Belediye’nin bütçesini doğru dürüst idare edemeyenler karşımıza çıkıp şunu bunu yaptık diyorlar. Banka borçlarıyla bir şey yapılmaya çalışıldı. Borçlar bu Tulipbet işle nereye kadar gider. İşte meydandayız, meydanı görüyorsunuz. Emlak Bankası bina yıkıldı. Arkamdaki Yavaşoğlu Binası’nı gören yok, bu ne olacak. Geldiğimizde 6 ay içinde temizlemek bizlere nasip olur.” dedi.

Son olarak mitingte,  konuşmasını yapmak üzere ismi anons edilen AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, vatandaşlara hitap etmeden önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için Sanatçı Uğur Işılak’ın bestelediği şarkıyı mikrofondan vatandaşlarla birlikte okudu.

“Aydın Meydanı tüm Türkiye’ye bir mesaj veriyor”

Sözlerine başlamadan önce Merhum Başbakan Ali Adnan Menderes ve iki arkadaşına rahmet ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a selam gönderen Mehmet Erdem, “Çine’de DP, DYP, AP çizgisinden gelen o demokratlardan öyle yürekliler var ki; ‘Eğer burada CHP kazanırsa ben Çine’yi terkederim’ deyip terkedenlere de selam gönderiyorum. Recep Tayyip Erdoğan Aydın’da 50 bini aşkın insanımız tarafından bağrına basıldı. Aydın meydanı tüm Türkiye’ye bir mesaj veriyor. Bu meydanların mesajı şudur. Biz millet olarak Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti’ye sahip çıkıyoruz mesajıdır. Meydanların verdiği mesaj, milletin iradesinin üzerinde vesayet, darbe kabul etmiyoruz mesajıdır.” dedi.

“Çine’de bu meydan AK Parti’nin zaferini müjdeliyor”

“Meydanlar, yine 30 Mart’ta AK Parti’nin zaferini müjdeliyor” diyen Milletvekili Erdem, “Çine’de bu meydan AK Parti’nin zaferini müjdeliyor. Aydın’daki coşku büyükşehirde Çineli hemşerimiz Mustafa Savaş kardeşimizin zaferini müjdeliyor. 30 Mart’ta tüm Türkiye’den Dünya’ya bir mesaj vereceğiz. Türkiye’yi Ukrayna ve Mısır gibi yapıp çökertmek isteyenlere, Türkiye üzerinden oyun oynamaya kalkanlara Türk Milleti bir mesaj verecek. Bizim mesajımız ABD’ye, İngiltere’ye, Avrupa’ya, Pensilvanya’ya gidiyor. Bu meydanların mesajı her yere ulaşacaktır.” ifadelerini kullandı.

“Çineliler, Mustafa Savaş’a sahip çıkmazsınız vebal altındasınız”

Çine’de iktidarla beraber Belediye Başkanı’nın iki kanatlı kuş olacağını belirten Milletvekili Erdem, “Tek kanatlı kuş uçar mı? Tek kanatlı kuş, çırpınır çırpınır ve yerde sürünür. İki kanatlı kuş olacağız, Çine’yi uçuracağız. Mustafa Savaş gibi bir insan, böyle bir insan var mı? Kapısı, gönlü açık, donanımlı, mütevazi, birikimli, iyi eğitim almış Çine’nin insanı. Eğer Çineliler Mustafa Savaş’a sahip çıkmazsınız vebal altındasınız.” dedi.






Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2014, 18:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472