banner488

Çine İYİ Parti Kurucular Kurulu Tanıtıldı

Çine İYİ Parti Kurucular Kurulu Tanıtıldı
banner269

Meral Akşener'in öncülüğünde İYİ Parti ismi ile kurulan siyasi parti için Çine Belediye Sosyal Tesisinde yapılan toplantıda partinin Çine İlçe Teşkilatı Kurucular Kurulu kamuoyuna tanıtıldı.

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Kurucu İlçe Başkanı olarak atanan Mehmet Yavuz, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir kurucular kurulu oluşturmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Düzenledikleri basın toplantısıyla kurucular kurulu üyelerini tek tek tanıtarak kamuoyuyla paylaşan İYİ Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Yavuz, ”Çine çok İyi olacak” dedi.

“İktidar Ülkemizi Tehlikeli Sularda Yüzdürmekte”

Başkanı Mehmet Yavuz, İYİ Parti’nin felsefesi sağ, sol olmadığını, merkezde kendini tanımlamış bir parti olduğunu söyledi. Yavuz açıklamasında, “Son seçimlerde ‘çıraklık dönemi bitti, ustalık devri başladı’ diyen AKP hükümeti ustalık devrinde çok daha acemice işler yapmaya devam ettiği için maalesef ülkemizin kurucu değerleri yok olmakta, bu iktidar ülkemizi tehlikeli sularda yüzdürmekte, zor zamanlar geçirmektir. İYİ Parti böyle bir zor zamanda ama kendisi içinde oldukça uygun zamanda kurulan bir partidir. Ortak paydamız Atatürk sevdası, vatan sevgisi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu değerleridir. Bu ortak paydaya sahip olan arkadaşlarla bir araya geldik Çine Teşkilatımızı kurduk” ifadelerini kullandı.

“Akşener, Geleceğimiz İçin Umuttur”

Sayın Meral Akşener’in Genel Başkanlığında, İYİ Parti’yi iyi günlere taşımak ve her şeye iyi geleceğini biliyoruz diyen Başkan Yavuz, Dünya basınından okuduğu haberi paylaştı. Yavuz, “Amerika’da bir yayın kuruşu her sene Avrupa’yı ve Dünya’yı şekillendirecek 28 kişiyi tespit ediyor. Siyasetçilerden, sanatçılardan, yazarlardan ve iş adamlarından oluşturuluyor. Geçen sene listede Sayın Cumhurbaşkanımız vardı. Bu sene 13. Sırada Türkiye’den Meral Akşener var. Bu bizler için onurdur, geleceğimiz için de bir umuttur. Demek ki Meral Akşener, sadece Türkiye'nin değil, Avrupa ve Amerika'nın da güvenini sağlamış bir lider durumundadır. Biz İYİ Parti’yi Çine’de 37 arkadaşımızla kurduk. 6-21 Aralık arasında geçen 15 gün içerisinde teşkilatı oluşturmak çok zor bir görevdi. Biz zorluğu arkadaşlarımız sayesinde başardık. Hepsine tekrar tekrar şükranlarımı sunuyorum. Parti binamız Hamitabat Mahallesi 232 Sokak No 10’da bulunan Çerezcioğlu Ticaret’in üst katıdır en kısa zamanda parti binamızın açılışını yapacağız” dedi.

İYİ Parti Çine İlçe Teşkilat Kurucuları

Mehmet Yavuz (Mimar), Hatice Gönezer (Ev hanımı), Semra Eroğlu (Sosyolog), Zahide Gürkaş (Esnaf), Nesrin Karabıyık (Mali müşavir), Dilek Değirmendere (Mali müşavir), Dildar Ünaldı (Ev hanımı), Nejla Kurt (Ev hanımı), Mehmet Demir (Harita teknisyeni), Süleyman Savran (Mali müşavir), Çağatay Can (Madenci), M. Emin Akbay (Emekli öğretmen), Mehmet Üstüntaş (Çiftçi), Derya Kamil Karaca (Emekli memur), Selim Şenbaklavacı (Esnaf), Zekeriya Akbal (Emekli memur), Osman Sever (Çiftçi), Abidin Korkmaz (Madenci), İsmet Ercanlı (Emekli), Erkan Bozkurt (Esnaf), Zekeriya Kurt (Emekli), Ercüment Ataköy (Maden mühendisi), Mutlu Özen (Orman mühendisi), Giray Yörük (Esnaf), Erdal Özcan (Serbest), Sabahattin Taşer (Emekli), Kenan Kaya (Çiftçi), Hasan Öztürk (Çiftçi), Seyfettin Tosun (Çiftçi), Mehmet Tekdemir (Çiftçi), Mehmet Çopur (Esnaf), Fatih Sınar (Çiftçi), Tevfik Çağıran (Emekli), Yücel Akbaş (Çiftçi), H. Hüseyin Dinç (Esnaf), Mehmet Ateş (Emekli), Mehmet Yıldırım (Esnaf).






















Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 08:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472