banner488

Çine CHP’nin yeni gençlik kolları başkanı belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çine İlçe Örgütü, Ana kademe İlçe Kongresinin ardından Kadın Kolları İlçe Kongresini gerçekleşti ve Gençlik kolları kongresinde de yeni başkanını belirledi.

Çine CHP’nin yeni gençlik kolları başkanı belli oldu
banner269
 Kongreye, CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Güneri ve İl Gençlik Kolları Danışmanı Avukat Yılmaz Tilki, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve yönetimi, CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Fahriye Aslan ve partililer katıldı.

CHP Çine Gençlik Kolları Olağan Genel Kurulu parti binasında yapıldı. Divan Başkanlığını CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Güneri, yardımcılığını da İl Gençlik Kolları Danışmanı Avukat Yılmaz Tilki ve Önder Tırabuz yaptı. Divan Başkanı Kemal Güneri kongreyi Saygı Duruşu ve İstikal Marşı okunmasından sonra başlattı. Tek liste ile gerçekleşen kongrede, 46 delegenin oy kullandığı seçim de CHP Çine Gençlik Kolları Başkanlığına Tunahan Yıldırım seçildi.

Parti içi demokratik yarışların temelini oluşturan kongrelerini gerçekleştirdiklerini belirten CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Güneri, “ CHP Gençlik Kolları dediğimizde 60 yıllık bir tarihten bahsediyoruz. Bu 60 yıllık tarih Türkiye’nin her döneminde, her kötü gidişata dur demiş bir tarih. Kendi içirişinden Bakanlar, Başbakanlar, Genel Başkanlar, Milletvekilleri çıkartmış bir tarihten bahsediyoruz. Parti binalarında kapanıp kağıt üzerinde Gençlik Kolları adı ile bulunmuş bir yapı değil. Yeri gelmiş bedeller ödenmiş, bizler hiçbir zaman sorumluluklarımızdan kaçmadık, elimizi taşın altına koymaktan hiçbir dönem çekinmedik ve bundan sonra da çekinmeyeceğiz. Genç arkadaşlarımız Çine’de yerel iktidarda Cumhuriyet Halk Parti Bayrağını en yukarıda taşımayı bildilerse, yine buradan çıkıp Türkiye’de de Cumhuriyet Halk Parti Bayrağını en yukarıya taşıyacağımız günler gelecektir. Kongremiz tüm emeği geçen partililerimize ve gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

CHP Çine Gençlik Kolları yeni Başkanı Tunahan Yıldırım kongreye katılan partili gençlere teşekkür etti. Başkan Yıldırım, “Öncelikle Önder Tırabuz başkanımızdan bayrağı devir aldık, inşallah hep birlikte çalışarak lakıyla yerine getirmeye çalışacağız. Aldığımız görevi bütün yönetimde bulunan arkadaşlarımızla birlikte en iyi şekilde yapacağız. Kongremize katılan İlçe Başkanımız Tayfun Şahin, Kadın Kolları Başkanımız Fahriye Aslan’a  ve  tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

YENİ YÖNETİM

Tunahan Yıldırım başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu; Nihan Aksin, Ali Alyazıcı, Arif Bal, Tuğçe Barak, Mustafa Demir, Sezgin Demir, Deniz Karaman, Hediye Özay, Hüseyin Türel ve Fethi Ünal.

























Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2015, 09:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472