banner488

Çine Belediyesi Meclisi son toplantısını yaptı

30 Mart Yerel Seçimleri öncesi son kez toplanan Çine Belediye Meclisi’nde 3 gündem maddesi ele alındı.

Çine Belediyesi Meclisi son toplantısını yaptı
banner496
DP’li Fikret Uzunova ve Mehmet Karcı’nın katılmadığı Belediye Meclis toplantısında ilk olarak denetim komisyonu raporu okundu ve okunan rapor oy birliği ile kabul edildi.


2. gündem maddesinde ise Çevre Bakanlığı’nın geçtiğimiz günlerde Çine Belediyesi’ne hibe ettiği çöp kamyonunun kamu hizmetine tahsisi görüşüldü. 2. Gündem maddesine ilişkin konuşan Başkan Dinçer, “Bu hibe için Çevre Bakanımız ve Bakan Yardımcımıza çok teşekkür ediyoruz. Tahsis edilen kamyona ilişkin olur kararı almamız gerekiyor.” dedi ve Belediye Meclis üyeleri 2. Gündem maddesini oy birliği ile kabul ettiler.

1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına plan hükümleri ilave edilmesine ilişkin görüşülen 3. gündem maddesinde ise DP’li Ahmet Keleş çekimser oy kullandı ve madde oy çokluğu ile kabul edildi.

Toplantının dilek ve temenniler Celtabet kısmında konuşan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Bir görev süresinin son toplantısını gerçekleştiriyoruz. 3 sene önce sizlerin desteği ile Belediye Başkanı oldum. Tek amacımız memleketimize faydalı olabilmekti. Hiçbirimiz şahsi çıkar gütmedik. Biz 5 yıl boyunca memleketimiz için iyi hizmetler yaptık. Bu dönem için hepinize teşekkür ediyorum. Bizden sonra görev yapacak Belediye Başkanımız ve meclis üyelerimize güzel bir Belediye devrediyoruz, bu konuda içimiz rahat.” dedi.

Daha sonra toplantıya katılan Belediye Meclis üyeleri Çine Belediye Sarayı önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 17:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472