banner488

Çine AK Parti’den sağlık çalışanlarına destek

Çine AK Parti’den sağlık çalışanlarına destek
banner496

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı pandemi süreci boyunca büyük fedakarlıklarla, özveriyle çalışan Çine Devlet Hastanesi personeline moral ve destek ziyaretinde bulundu.

Korona virüs (Kovid-19) salgın sürecinde büyük fedakarlıklarla ve özveri ile çalışan sağlık çalışanlarının yanlarında olduklarını gösteren AK Parti Çine İlçe Teşkilatı, Çine Devlet Hastanesi personeline özenle hazırlanan ikramları takdim etti. AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz ve Kadın Kolları Yönetimi, büyük özveriyle çalışan sağlık ekibini ziyaret ederek, pandemi sürecinde yapmış oldukları çalışmalardan dolayı Çine’liler adına teşekkür ettiler.

AK Parti İlçe Başkanı Cemal Çakır, tüm sağlık çalışanlarının birer kahraman olduğunu söyledi. Sağlık ekibinin fedakarca çalıştığını söyleyen Çakır, “Tüm sağlık çalışanlarımızla birlikte filyasyon ekibimizde 7 gün, 24 saat çalışıyor. Emeklerinin karşılığı ve hakları ödenmez sağlık çalışanlarımıza moral ve destek mahiyetinde ziyarette bulunup evde hazırlanan ürünleri ikramında bulunduk. Onların bu pandemi sürecini başarılı bir şekilde atlatmaları bizim için çok önemli Allah'ın izniyle, bulaşıcı hastalık badiresini de en kısa zamanda atlatacak ve yeniden sağlıklı, huzurlu günlerimize toplum olarak kavuşacağız" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472