banner488

Çine AK Parti’de Bayramlaşma

Çine AK Parti’de Bayramlaşma
banner269

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Çine İlçe Teşkilatı tarafından bayramın birinci günü akşamı parti binası önünde bayramlaşma programı yapıldı. Bayramlaşmaya, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Celal Özden, sivil toplum kuruluş temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, "İçinde ilk vahyin indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi bulunan Ramazan Bayramımıza kavuştuk. Allah birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar nasip eylesin. Kahraman ordumuz hem içte hem dışta teröristler ile mücadele ediyor Allah yardımcısı olsun. Şehitlerimize rahmet gazilerimize şifa diliyorum. Ekonomik ve terör ile bizi terbiye etmeye çalıştıkları bu dönemde dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, "Ağız tadıyla bize bu bayramı yaşatan Rabbimize hamd oldun. Seçimlerin telaşı dağılır teşkilat yine görevini yapmak için toplanır. Gönül isterdi ki Büyükşehir'i alalım, Çine'yi alalım ama nasip değilmiş. Daha çok çalışmamız gerekiyormuş. Hepinizin canı gönülden bayramını kutluyorum. Allah daha nice bayramlar görmeyi nasip eylesin" dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Çine'de Cumhur İttifakı'nın Çine Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere katılan Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Celal Özden, bayramlaşmaya katılanlara hayırlı bayramlar dileyerek şunları söyledi, “Sizlerle birlikte olmak benim için büyük bir onur ve mutluluk kaynağı. Seçimi çok az bir fark ile maalesef kaybettik. Ama şimdiden hazırlanın. Çine’miz için önümüzdeki seçimi mutlaka kazanmamız lazım."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472