banner488

Çine AK Parti İlçe Başkanı ve Yönetimi Mazbatalarını Aldı

Çine AK Parti İlçe Başkanı ve Yönetimi Mazbatalarını Aldı
banner269

Geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen AK Parti Çine İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresinde başkanlığa tekrar seçilen Mehmet Tosun ve yeni yönetimi bugün mazbatalarını aldı.

Öğlen saatlerinde Çine Adliyesine gelen Mehmet Tosun ve ekibi Çine İlçe Seçim Müdürü Famil İskenderoğlu’ndan mazbatayı aldı. 2019’da gerçekleşmesi beklenen yerel seçimler ve akabinde 2023 hedefleri doğrultusunda Çine için çalışacak olan yeni Ak Parti Çine İlçe Başkanlığı yönetimi ilk yönetim kurulu toplantılarını önümüzdeki günlerde gerçekleştirecek. Başkan Mehmet Tosun, “Güzel bir kongre süreci geçirdik. Birlik ve beraberlik içinde kongremizi tamamladık. Bugünden itibaren 2019 yılı seçimleri için hazırlıklarımıza başlayacağız. İnşallah Çine’mize, hepimize ve partimize hayırlı olur. Kongrede de söylediğimiz gibi 2018 yılı yatırım yılı olacak ve bugünden itibaren Çine’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Milletvekillerimizi, İl Teşkilatımızın, İl Başkanımızın desteği ile inşallah 2019 yılında yapılacak seçimlerde hazır hale gelecek, çalışmalarım sürecek. Teşkilatımla inşallah hayırlı hizmetler yaparız. Çine’mize, hepimize ve partimize hayırlı olsun” dedi.

Kongrede mevcut başkan tekrar başkan seçilen Mehmet Tosun’un ekibinde şu isimler yer aldı; İbrahim Ecer, Kenan Şahin, Özcan Açıkgöz, Akın Şahin, Ergüven Özcan, Ercan Türkoğlu, Nurhan Mutlu Gözkaya, Orçun Aladağ, Efraim Çayır, Mehmet Kazım Coşar, Mutlu Menderes Eşiyok, Mehmet Sezer, Nermin Dişçi, Hande Ulu. Yedek İlçe Yönetim Kurulu; Sami Çay, Bilal Cesur, Mustafa Dönmez, Musay Sulargil, Tuğrul Tosun, Muammer Deniz, Nilgün Akalın, Nejdet Yıkılmaz.















Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2018, 15:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472