banner488

Çine AK Gençlerin Yeni Başkanı Cemal Çakır Oldu

Çine AK Gençlerin Yeni Başkanı Cemal Çakır Oldu
banner269
Adalet ve Kalkınma Partisi Çine İlçe Gençlik Kolları'nın 5. Olağan Kongresi'nde yeni başkan, Avukat Cemal Çakır oldu.

AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı 5. Olağan Kongresi, Çine Belediye Düğün Salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede divan kurulu oluşturulmasının ardından faaliyet raporu okunarak okundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere mesajının dinletildiği kongrede, başkanlar birer konuşma yaptı. Kongre yeni başkanın tebrikleri kabul etmesinin ardından sona erdi. Kongreye AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi Ercan Aydoğdu. AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız ve partili gençler katıldı.

AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanlık görevini, Avukat Cemal Çakır'a devreden AK Parti Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sezer, “AK Parti Çine Gençlik Kolları olarak her üyesi ile birlikte büyük bir genç aile olduk. Biz önümüze çıkan engellere hiç aldırmadık. Davamız için verilmesi gereken mücadeleyi en iyi şekilde verdik. Yeni görev alacak arkadaşlara başarılar diliyorum. Ben değil, biz olursak o zaman biz varız. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, "AK Parti İlçe Başkanlığım dönemimde belli bir süre Ahmet Kayamaz başkanımızla çalıştık ve kongre dönemiyle Ali Tarhan başkanımızla çalıştık ve son dönemimizde de Mehmet Sezer başkanımızla çalışmalarımızı sürdürdük. Öncelikle bu geçen yoğun süreçlerde gençlik kollarımızın başkan ve yönetimlerinin yaptıkları çalışmalarından dolayı Çine’miz ve partimiz adına teşekkür ediyorum. Ak Parti Gençlik Kolları üyesi olmak zordur ama üyesi ve mensubu olmakta onurdur. Çünkü Cumhurbaşkanımızın siyasete başladığı noktadır gençlik kolları. Yeter ki gerekli çalışmaları yapsınlar, üzerlerine düşen vazifeleri yerine getirsinler, toplumdaki duruşları ile AK Parti'ye yakışır bir şekilde dursunlar. Gençlik kollarında çalışan arkadaşlarımızın siyaseten önü hep açıktır. AK Gençliğin söyle bir sorunu da var, bunu avantaja da çevirebiliriz 2002’de Türkiye’nin çekmiş olduğu sıkıntıları bilmeyen bir nesil yetişmiş durumda. Bundan sonra ki görev alacak olan arkadaşlar bunu her fırsatta gelinen noktayı anlatmak durumundayız. Kongremizde görevi Cemal Çakır kardeşimiz devralacak. Biz bir aileyiz, 23 kişilik bir yönetimle her şeyi başaramayız. Tüm gençler olarak birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmemiz, bunu dava olarak görmemiz lazım. Bu birlik davamızda, 2019 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanmalıyız. İnşallah 2019 seçiminde Çine Belediyesini hep birlikte çalışarak kazanacağız. Bu duygularla yeni başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum ve tüm gençlik mensubu arkadaşlarımızın da yönetime destek olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, "Ülkemiz son 3,5 yıldır ciddi zorluklardan geçiyor. 15-27 Aralık süreciyle başlayan ve bunun sürecinde bütün terör örgütlerinin birleşerek ülkemize saldırdıklarını biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın biz gençlere sunduğu üç önemli hedef var. 2023 yılı hedefi, 2053 hedefi, 2071 hedefi.  Bu hedeflere ulaşmak ve ulaştırmak için bizlere verilen görevleri çok iyi yapmak durumundayız. Bizler bunu yapacağız, ben buna inanıyorum. 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanımız Marmaris’te esir alınmaya çalışıldı, Çineli gençlerimiz ve Aydınımızın 17 ilçesi, il teşkilatımızla birlikte yola çıktık. Bizler şehit olmak adına yola çıktık. Biz bu görevleri bir ibadet hükmünde sayıyor ve canımızı ve malımızı kaybetmekten hiçbir zaman geri durmadık, durmuyoruz. Mühendislikte ve mimarlıkta bir düzeneğin ayakta durabilmesi için mimarlıkta üç sabit ayağın yere basması gerekir. Gençlik teşkilatlarımızın ayakta durabilmesi, varlık gösterebilmesi için ehil, liyakat ve sadakat çok önemlidir. Ayağı yere basan, üç düzlemde bahsettiğimiz gibi liyakatli, sadakatli ve ehliyetli gençler yetiştireceğimize söz veriyoruz. Gençlik Kolları yeni Başkanımızı ve yönetiminin çok güzel işler yapacağına inanıyorum. Arkadaşlarımız tebrik eder yar ve yardımcımız olsun” dedi.

AK Parti Çine Gençlik Kolları yeni Başkanı Cemal Çakır, “Bu süreçte benden önce görev yapmış gençlik kolları başkanlarıma, ilçe başkanlarıma ve kadın kolları başkanlarıma ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu bir bayrak yarışıdır.  Bundan sonraki süreçte bu bayrağı en iyi şekilde taşıyacağız. Benden sonraki arkadaşlarıma devir edene kadar taşıyarak görevimizi en iyi şekilde yapacağımıza inancımız tamdır. Tüm gençlerimize ve Çine’mize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde ifade etti.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır’ın başkanlığındaki yönetimde, Asil; Serkan Keleş, Sezai Demir, Ahmet Çelik, Menderes Çevik, Salih Özdemir, Egemen Yılmaz, Ahmet Kaptan, Zeki Sezer, Duygu Şimşek, Tuğçe Kansu, Elif Doğru, Erdi Aydoğdu, Mehmet Eser, Ali Can Taştan.

Yedek; Furkan Sezer, Sergül Bilgiç, Merve Kaya, Bedirhan Alp, Mutlu Akgöz, Cafer Yetiş, Yasin Akgül, Talha Taşkesen.

Asil İl Kongre Gençlik Kolları Delegeleri; Cemal Çakır, Zeki Sezer, Ahmet Kaptan, Menderes Çevik, Ali Rıza Tekin, Elif Doğru, Tuğçe Kansu, Duygu Şimşek, Sergül Bilgiç, Merve Kaya, Sevgi Akdeniz, Elçin Çınar, Hatice Sönmez, Melike Kocatürk, Serkan Keleş, Ahmet Çelik, Sezai Demir, Ali Can Taştan, Bedirhan Alp, Salih Özdemir, Erdi Aydoğdu, Egemen Yılmaz, Cafer Yetiş, Yasin Akgül, Talha Taşkesen, Furkan Sezer, Mehmet Eser, Fırat Kaya, Halil Yıldız, Cemal Baldan, Mutlu Akgöz, Mehmet Tosun, Salih Dönmez, Mustafa Arkadaş, Mustafa Kilimci, Mehmet Özer, Oğuzhan Çay, Anıl Şeker.

Yedek il Kongre Gençlik Kolları Delegeleri; Ercan Çelik, Savaş Hoş, Emrehan Ağır, Mustafa Ali Özer, Gazi Kocabıyık, Tayfun Celep, Hüsnü Kahraman, Süleyman Benli, Soner Gürkaş, Tahir Tetik, Durmuş Atıgan, Yılmaz Öner, İbrahim Sever, İzzet Dirgen, Cemal Çakan, Hasan Gültin, Murat Okur, Resul Timoçin, Ali Kaya.































Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472