banner488

Çiçek: CHP'li vekillere GATA'da yanlış yapıldı

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP'li milletvekillerinin GATA'da karşılaştığı muameleye yorum yaptı...

Çiçek: CHP'li vekillere GATA'da yanlış yapıldı
banner496

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP'li milletvekillerinin GATA misafirhanesinde konaklayan şehit aileleri ve yakınlarıyla görüştürülmemelerine ilişkin, "Ziyarete gelen, milletin vekilleridir. Milletin acısını paylaşmak için yaptıkları ziyaretin, mevzuat gerekçesiyle geri çevrilmesini asla doğru bulmuyorum" dedi.

Çiçek, yaptığı açıklamada, CHP'ye mensup milletvekillerinin GATA'ya alınmamış olmalarının ve taleplerinin geri çekilmesinin hiçbir şekilde tasvip edilemeyeceğini vurguladı.

"Bu doğru da olmamıştır" diyen Çiçek, şöyle konuştu:

"Betlike href="/etiket/Afyonkarahisar" title="Afyonkarahisar" target="_blank" class="link_keywords">Afyonkarahisar'dan gelen ve yüreğimizi yakan olayların ardından yeni bir tartışmanın başlaması acılarımızı artırmaktadır. Ziyarete gelen, milletin vekilleridir. Milletin acısını paylaşmak için yaptıkları ziyaretin, mevzuat gerekçesiyle geri çevrilmesini asla doğru bulmuyorum. Ziyarete gelenlerin, milletin vekilleri olduğu gerçeği kabul edilerek kurum imkanları çerçevesinde bir makul çözüm bulunması mümkün iken bu talebin karşılanmamış olmasını doğru bulmuyorum."

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2012, 03:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472