banner488

CHP’nin aday tanıtımı gövde gösterisine dönüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Teşkilatı’nın, Çine Belediye Meclis Üyesi adaylarını tanıtım töreni gövde gösterisine dönüştü.

CHP’nin aday tanıtımı gövde gösterisine dönüştü
banner269
Geçtiğimiz günlerde Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da katıldığı CHP Seçim Bürosu’nun açılışıyla yerel seçim startını veren CHP Çine İlçe Teşkilatı, Çine Belediye Kültür Merkezi’nde konfeti yağmurları ve partililerin yoğun alkışları arasında Çine Belediye Meclis Üyesi adaylarını tanıttı.


Aday tanıtım törenine, Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer ve eşi Tuba Gelincik Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Fahriye Aslan, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, CHP’li Belediye Meclis üyeleri ve CHP Belediye Meclis Üyesi Adayları ile çok sayıda partili ve CHP’ye gönül veren vatandaşlar katıldı.

“Atatürk,  bu partiyi bizlere emanet etti”

Aday Tanıtım Töreni’nde ilk olarak konuşan CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “CHP ilkeli bir partidir. Cumhuriyet tarihinde yerini korumuş asırlık bir çınardır. Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük teminatı CHP’dir. Biz bu aşk ve heyecanla yaşıyoruz. ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır’ diyen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  bu partiyi bizlere emanet etti.”  dedi.

“Başyalancı’nın sözleri çamurlarla duvara yazılacak”

‘Bugün baba, evlat ilişkileri ve şefkati farklı yere geldi.’ diyen Şahin, Başbakan için ‘Başyalancı’ ithamında bulunarak,  “Diyor ki hırsızlık babadan oğula geçer. Atatürk’ün sözü altın harflerle tarihe yazılırken, Başyalancı’nın sözleri çamurlarla duvara yazılacak. AKP Türkiye’de iflas etmiş bir partidir. Bizler hepimiz AKP’nin bitmesi için sandıkta tek bir yerde tek yumruk olacağız. Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde de CHP’yi iktidara taşıyacağız.” şeklinde konuştu.

“17 Aralık, milletin gözünü açtığı bir gün oldu”

AK Parti’yi eleştiri yağmuruna tutan Başkan Şahin, “Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran bu gariban bir milletin nesi varsa sattılar. 2014’de tam bağımsız Türkiye yolunda CHP’nin AKP’ye mücadelesi milletimizin de teveccühüyle kararlılıkla devam edecek. Artık AKP diye bir şey kalmayacak. Gözlerinizden bu heyecanı görebiliyorum. Mahallede sokakta bunları yayın. Bu vatan bilinci ve görevidir. 17 Aralık, milletin gözünü açtığı bir gün oldu. Millet bir takım konularda bilgi sahibi oldu. Bizler CHP olarak Genel Merkez’in tabandan tavanına kadar ülkemizin dünyadaki gerçek yerini almasına hazırlanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Çine’ye birçok yenilik kazandıracağız”

CHP olarak yerel yönetimde 1999 Yılında reform ve devrim yaptıklarının altını çizen Başkan Şahin, “Biz Çine’de yapılamayanları yaptık. Biz 30 Mart 2014 günü yine görevimizin başında olacağız ve Çine’ye birçok yenilik kazandıracağız. Betnano Enver Salih Dinçer köylere de nasıl hizmet getirileceğini gösterdi. Köylümüze gereken her türlü destek ve hizmet için samimiyetle gerekenlerin kısmen yapılması için kolları sıvadı.” dedi.

Aday tanıtımından önce Ulu Önder Atatürk’ün fotoğrafının önünde Halk Oyunları Ekibi’nin sahnelediği zeybek oyunu davetlilerden büyük beğeni ve alkış aldı. Daha sonra Meclis Üyeliği adaylık sırasına göre isimleri ve özgeçmişleri okunan CHP Çine Belediye Meclis Üyesi Adayları alkışlar eşliğinde sahneye çıkarak, partililerini selamladılar.

Birlikte yola çıktığı Belediye Meclis Üyesi Adaylarının tanıtım töreni esnasında heyecan ve mutluluğu gözlerinden okunan Başkan Enver Salih Dinçer’in isminin anons edilmesiyle salonu tıka basa dolduran davetliler, sloganlar ve alkışlar ile Başkan Dinçer’e tezahürat ettiler.

“Çine’ye hizmet etmeye hep birlikte hazırız”

Adayların tanıtımından sonra konuşan Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer’in, “2009 Yılında sizlerin desteği ile göreve geldim. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, uzaklaştırmadan elimizden geldiğince Çine’yi daha güzel hale getirmek için çalıştık. Ancak önümüzde bir seçim var, sizlerin huzuruna çıkacağız. Yaklaşık 30 gün kaldı. Tecrübeli, genç, pırıl pırıl en başarılı, en iyi adayları seçerek sizlerin karşısına çıkarmaya çalıştık. Projelerimiz hazır. Önümüzdeki dönemde aday arkadaşlarımızla Çine’ye hizmet etmeye hep birlikte hazırız. Biz hazırız, projelerimiz hazır. Önümüzdeki seçimler için, gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için biz hazırız. Siz de hazır olun Çine.” sözleri salondan büyük alkış aldı ve aday tanıtım toplantısının finalinde tüm davetliler ayağa kalkarak 10. Yıl Marşı’nı coşkuyla okudular.

Marşın okunmasından sonra adaylar partililerce tebrik edildi ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e Bölüntü Köyü’nden Halit Güngör, Ömer Yıldırım ve Gültekin Bay adlı köylüler, Ulu Önder Atatürk ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun portresinin bulunduğu saat hediye ettiler.(Murat TAN)



Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2014, 17:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472