banner488

CHP’li Vekil yine şaşırttı! Ülkücülere birlik çağrısı yaptı

Çine’de ülkücülere seslenen Osman Aydın, “İktidar, bu anayasa değişikliği üzerinden son darbe ile milliyetçiliği ortadan kaldırmak istiyor” diyerek geceye damgasını vurdu.

banner269

Partilisi Hüseyin Aygün’e hakareti ve ‘ihtilal yapacak komutan kalmadı’ sözleriyle Türkiye’nin gündemine gelen ve partisinden tepki gören CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın, yine ilginç bir olaya imza attı.

Çine Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Dergi Temsilciliği’nin düzenlediği yemekli, “Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecesi”ne katılan Osman Aydın, burada söz alarak ülkücülere seslendi ve "Bugün Türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldığını iddia eden bir iktidar altında bu dayanışmaya hakikaten ihtiyacımız var" dedi.

 

 “Türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldığını iddia eden iktidara karşı dayanışmaya ihtiyacımız var”

Sözlerine , “Ülkü Ocakları’nın düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma toplantısına hepiniz hoşgeldiniz” şeklinde başlayan Milletvekili Aydın, “Ülkü Ocakları’nın birlik ve beraberlik gecesi tertip ettikleri söylenince 10 dakika da olsa uğramak istedim. Bugün Türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldığını iddia eden bir iktidar altında bu dayanışmaya hakikate ihtiyacımız var. Özellikle bu yüzden aranızda bulunmayı istedim.” dedi.

 

“Bu Aydınlı bu iktidardan bunun hesabının sormayacak mı”

Konuşması esnasında iktidara yoğun eleştiri yönelttiği gözlenen Milletvekili Aydın, “Bu iktidar 10 yıldır halkımızı ve köylümüzü her noktada mağdur etmeyi başarmış durumdadır. Bu iktidar, üç tane ithalatçıya, köylüyü, geniş halk kitlelerini inim inim inletme görevini üstlendirmiş durumdadır. 10 yıldır memleketimizin dağından akan yağ ile ovasından akan bal perişan durumdadır. Vatandaşlarımız o yağ akan dağlara gidemez, bal akan ovaya uğramaz hale geldi. 10 yıldır zeytinyağı 3.5-4 lira ise bu vatandaş, bu Aydınlı bu iktidardan bunun hesabının sormayacak mı?  Ovasından binlerce ton pamuk üreten Aydınlı, 10 yıl içinde eğer ki pamuk üretemez hale geldiyse bunun hesabını sandıkta sormayacak mı? Onun için önümüzdeki süreç hakikaten çok önemli.

 

“Bu iktidar Türk Milleti’ni ortadan kaldırmak istiyor”

“Bugün önümüze getirmeye çalıştıkları anayasa değişikliği ile sanki zeytinyağının kilosunu 10 liraya çıkartacak, sanki ovalarda tekrar pamuk üretmemizi sağlayacaklar.” diyen Milletvekili Aydın, “İktidar tüm bunları anayasa değişikliğine bağlar hale geldi. Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına aldığını iddia eden iktidar, bu anayasa değişikliği üzerinden son darbe ile milliyetçiliği ortadan kaldırmak istiyor. Türk Milleti’ni ortadan kaldırmak istiyor. Bunu tescil etmek istiyor. Onun için önümüzdeki süreçte çok uyanık olmalıyız. Birlik ve beraberliği güçlendirmemiz lazım. Bu hain emellere yol vermememiz lazım.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2013, 04:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
poyraz
poyraz - 11 yıl Önce

ne hainliği hailiği yapan sizsiniz başbakanımız bu ülke için canını ortaya koyuyor siz ne yaptınız çine için söyleyin bakalım çinede bir çivi çakabildinizmi yollar yapmakmı hainlik sağlıkta reformlar geliştirmekmi hainlik eğitimde ulaşımda hamleler yapmakmı hainlik barajlar yapmakmı hainlik pkk yı bitirmeye çalışmakmı hainlik sabreden derviş muradına ermiş imf yi bizden borç alma durumuna getirmekmi hainlik türkiye cumhuriyetini dünyanın 10. büyük ülkesi yapmakmı hainlik siz bu gidişle ikdidarın isi olamazsınız halk uyandı artık kusura bakmayın.

SIRADAKİ HABER

banner472