banner480

CHP’li Tayfun Şahin, “AK Parti Her Şeyi Tozpembe Gösteriyor”

CHP’li Tayfun Şahin, “AK Parti Her Şeyi Tozpembe Gösteriyor”
banner269

Aydın İl Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen zeytin fidanı dağıtım etkinliğinde tüm siyasi partileri davet ederek sonrada AK Parti Milletvekilinin orada siyaset yapmasını eşit ve etik bulmayan CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin açıklama yaptı.

CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, Aydın İl Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen zeytin fidanı dağıtımında AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş’ın yaptığı konuşmada eşitlik ve etiklik ilkesinden uzak kaldığını söyledi.

CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin yaptığı açıklamasında; “Aydın İl Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Çine’de gerçekleştirilen zeytin fidanı dağıtım töreninde AKP Milletvekili Sayın Mustafa Savaş’ın talihsiz ve gerçeklerden uzak konuşmalarına şaşırmak isterdik. Ama ne mümkün! Birincisi bir devlet kurumunun düzenlediği ve devletin bütçesinin kullanıldığı, kendi partileri dışındaki diğer siyasi parti temsilcilerinin de davet edildiği bir etkinlikte eşitlik ve etiklik ilkesinden uzak kalmıştır. İkincisi yalanlarla süslenmiş konuşması yanlıştır. AKP’nin yaptığı da budur. Ülkede kıyamet kopsa bile her şeyi tozpembe gösterip oy kaybetmeme amacıyla söylenen yalanlardır bunlar.

Aydın Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu halkın takdirini kazanmış gönlünde taht kurmuştur. Yerel seçimlerden bir buçuk yıl önce, partisinin genel başkanı tarafından tekrar rakipsiz bir şekilde adaylığı kesin bir şekilde açıklanan tek Belediye Başkanıdır. Bundan büyük gurur kaynağı yoktur. Sayın Mustafa Savaş’a tavsiyemiz, boş kuru laflarla, günü kurtarmaya yetecek sataşmalarda bulunacağına bir an evvel başkanlık adaylığını açıklayıp meydana çıkmasıdır. O meydanı iyi bilen birisi olarak kenarından sataşmakla, ahkam kesmekle olmaması gerektiğini iyi bilmesi lazım.

Sayın Mustafa Savaş konuşmasında ilçemize yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlatırken, Çine Meslek Yüksekokulu ek derslikler binası inşaatını sivil toplum kuruluşları ile birlikte yaptıklarını söylemiştir. Burada bizi yine şaşırtmayan AKP zihniyetin yalan söyleme sanatına ne yazık ki bir daha şahit olduk. Binanın yapılmasında en büyük emeği olan Çine Belediyesinin adını bile ağzına almamıştır. Hakkaniyetten uzak olan bu davranışını hiçbir Çineli hemşerisi affetmeyecektir. Tüm zorluklara ve imkansızlıklara rağmen Belediye Başkanımız Sayın Enver Salih Dinçer okul yönetime verdiği mayıs ayında okulu bitirme sözünü yerine getirmek için canla başla çalışmaktadır. Okulumuz, Meslek odalarımızın da kendi bütçelerine göre olan destekleri, Başkanımızın topladığı bağışlarla ve büyük bir kısmı Çine Belediyesinin desteğiyle yapılmaktadır. Bu ana kadar sayın Mustafa Savaş’ın okulun sorunlarının tartışıldığı kahvaltı ve toplantılara katılmasından başka hiçbir desteğini görmedik.

İlçemiz ekonomisine ve sosyal hayatına getireceği olumlu katkıların bilinciyle okul binasının bir an önce bitirilmesi için elinden geleni yapan Belediye Başkanımız en son kendi adına bankadan yüz bin Türk lirası kredi çekmiştir. Lafa geldi mi Çinelinin abisiyim diyen sayın Mustafa Savaş acaba bu binanın nasıl ve hangi şartlarda yapıldığını biliyor mu? Belediye Başkanımıza teşekkür etmesi gerektiği halde adını bile ağzına almaması ayıplanacak bir durumdur. Hiçbir emekleri olmadığı halde açılış kurdelesini kesecektir elbette. Buna da şaşırmıyoruz.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472