banner488

CHP'li Osman Aydın'a partisi sahip çıkmadı!

CHP Sözcüsü Haluk Koç, “Kahvehane muhabbeti CHP"nin kurumsal kimliğini temsil etmez. Yanlış yapan o yanlışını bireysel olarak kendisi telafi eder” dedi

CHP'li Osman Aydın'a partisi sahip çıkmadı!
banner269

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Haluk Koç, partisinin Aydın Milletvekili Osman Aydın'ın, "İhtilal yapacak komutan da kalmadı. Hepsini tasfiye ettiler. Şimdi öyle bir kurtuluş da yok." şeklindeki sözleri ile ilgili, "Kahve muhabbeti şeklinde söylenen 3–5 söz CHP’nin kurumsal kimliğini temsil etmez.” dedi.

 

Haluk Koç, partisinin MYK toplantısı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Koç,  CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın’ın, “İhtilal yapacak komutan da kalmadı. Hepsini tasfiye ettiler. Şimdi öyle bir kurtuluş da yok.” şeklindeki sözleri ile ilgili bir soru üzerine Koç, “Kahve muhabbeti şeklinde söylenen 3–5 söz, CHP’nin kurumsal kimliğini temsil etmez.” şeklinde konuştu.

Aydın’ın konuyla ilgili yazılı açıklama yapacağını söyleyen Koç, “Yanlış yapan o yanlışını bireysel olarak kendisi telafi eder. CHP demokrasiyi, demokrasinin tüm kurum ve kurallarını özümsemiş, sandık iradesine başvurarak bu karanlığı Türkiye’den kovmaya çalışan siyasi bir mücadele içindedir.” şeklinde konuştu.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Yeter artık medyeye malzeme vermeyin” diyerek tepki gösterdiği Osman Aydın Meclis Koridorlarında TRT Muhabirinin uzattığı mikrafona kısa bir cevap vererek, Hüseyin Aygün’ün şahsına karşı hakaret söz konusu değil, kastını aşan bir ifadem söz konusu değil, iktidar mücadelesinin hiçbir şekilde sandık dışında olamayacağını savundum” dedi.

 

Konuyla ilgili haberi ve Osman Aydın’ın TRT’ye yaptığı konuşmayı izlemek için TIKLAYIN


Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2013, 02:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472