banner488

CHP’li Kadınlar Ebeleri Unutmadı

CHP’li Kadınlar Ebeleri Unutmadı
banner496

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine ilçe kadın kolları, Çine Devlet Hastanesi ve sağlık ocaklarında görevli ebeleri ziyaret ederek, ebeler gününü kutladı.

Ebeler Haftası kapsamında Çine’deki aile sağlık birimlerini ziyaret eden CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Kübra Kırmızıgül ve yönetim kurulu üyeleri, sağlık emekçilerinin sorunlarını dinleyip saksıda çiçek hediye ederek Ebeler Haftasını kutladılar.

Ebeler Haftasıyla ilgili açıklama yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Kübra Kırmızıgül, “Gittiğimiz Çine Devlet Hastanesi ve aile sağlık birimlerindeki sağlık personelimizi sorunlarını dinleyerek, ebeler gününü kutladık. Bir toplumun gelişmesi, üretmesi ve geleceğe ümitle bakması için en önemli etken o toplumda sağlıklı bireylerin yetişmesidir. En önemli konumuz toplum sağlığıdır. Bizlere sağlığımızı kazandırmak gibi kutsal bir misyon üstlenen sağlık emekçilerimizin çalışma şartlarının düzeltilmesi ve sorunlarının giderilmesi CHP olarak bizim en temel görevlerimizden biridir. Doğduğumuzda ilk elimizi tutan ebelerimizin bu önemli haftası kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472