banner488

CHP’li Başkanın fuhuş iddiasına, Ak Parti’den gönderme!

“Çine’de farklı mecralarda farklı işler yapılıyor!” diyen Özkaya, “Karayolundaki kadınları bıraksınlar ruhsat verdikleri malum yerlere iyi baksınlar!” dedi.

banner269

Çine – Aydın yolu  üzerindeki fuhuş hakkında CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı’nın sorumlu olarak işaret ettiği ve Ak Parti’yi suçlu gösterdiği basın açıklamasına Ak Parti’den anında cevap geldi.

Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Erkan Özkaya, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcı Muhammet Doğan ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı basın açıklamasında bazı hususların altı çizildi.

Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Erkan Özkaya, düzenlenen basın açıklamasında Aydın-Muğla Karayolu üzerinde fuhuş yapan kadınlar ve o civardaki köylerin halkına zararlarını değerlendiren CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Şengül Pak’ın, “Sorumlusu AK Partidir.” ithamına cevap verdi.

Biz bu sıkıntının sorumlusu değiliz

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı’nın talihsiz bir açıklama yaptığına değinen Başkan Özkaya, “Karayolundaki bir takım olayların sorumlusu olarak Ak parti gösteriliyor. Biz bunu kesinlikle kabul etmiyoruz, biz bu sıkıntının sorumlusu değiliz. Olmadık ve olmayacağız.” şeklinde konuştu.

Çine Belediyesi sınırları içersinde bayan garson çalıştıran birahaneleri kastederek, “İlçemizde bazı işletmelerde, farklı mecralarda farklı işlerin yapıldığı ve halkımızdan da çok büyük tepkiler olduğu kamuoyunca bilinmektedir.” diyen Başkan Özkaya, “CHP’li Çine Belediyesi’nin de yönetiminde bulunmaktadırlar. Ben CHP Kadın Kolları Başkanı’ndan bu tür sıkıntılarında CHP’li Belediye Başkanı’na böyle bir talebin halktan ve bizim tarafımızdan iletilmesini doğru bulmaktayım.”dedi.

“Madem karayolundaki suç bizim olmamasına rağmen sorumlu olarak biz gösteriliyorsak Çine’nin göbeğinde işlenen hadiselerde CHP ilçe yönetiminin ve CHP’li Çine Belediye Başkanı’nın sorumluluğundadır.” şeklinde açıklamada bulunan Başkan Özkaya, “Kendilerinden bu tür hadiselerin Çine’de cereyan etmemesinden Çineli halkın memnunluk duyacağını belirtmek istiyoruz.” dedi.

Devletin düzenlediği yaptırım gücü az

Yol üzerindeki fuhuş hakkında Devletin düzenlediği yaptırım gücünün az olduğunu belirten Başkan Özkaya, “Yol üzerindeki fuhuş hakkında yaptırım gücü az, bu suçu işleyenler 70-75 lira ceza ile atlatıyorlar. Orada yaşayan köylüler ve vatandaşlarımız bu tür sıkıntılara şahit olduklarında jandarmayı ve polisi arayarak ihbar etsin. Gerekli işlemi jandarma ve polis yapacaktır.” şeklinde açıklamada bulundu.

Biz Çine’nin büyümesinden yanayız

Mevlit Kandili öncesi bu tür açıklamanın esasen hoş olmadığını belirten Başkan Özkaya, “Biz böyle olayların içinde yer almadık. Bundan sonra da yer almamız mümkün değildir. Biz Çine’nin menfaati için Çine’nin büyümesinden yanayız. Gücümüzü de bu doğrultuda kullanacağız.” dedi.

Sosyal sorumluluk çatısı adı altında en büyük yatırım yapan Ak Parti’dir

Öte yandan, “CHP’nin çatısı altındaki bir bayanın bu tür açıklaması bizi üzmüştür.” diyen Ak Parti İlçe Yönetim kurulu Üyesi Serkan Sevinç, “On yıllık süreçte sosyal sorumluluk çatısı adı altında en büyük yatırım yapan bir partiyiz. Biz orada yaşanan olayların ne derece kötü olduğunu ve bulunduğumuz bölge itibariyle bizi kötü yansıttığını CHP’li yöneticilerden daha iyi biliyoruz. Ak Parti bunun önüne geçmek için sosyal sorumluluk çalışmalarını fazlasıyla yapmaktadır. CHP’li Kadın Kolları Başkanı’nın açıklaması bizi üzmüştür.” dedi.

65 köyde de Ak Parti bayrağı sürekli dalgalanmaktadır

CHP İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği basın açıklamasında İlçe Başkanı Tayfun Şahin’in “Ak Parti’nin icraat dedikleri devlet yükümlülüğüdür ve Ak Parti köylere gidemiyor .” iddialarını yanıtlayan Ak Parti Çine İlçe Başkan Yardımcısı Muhammet Doğan. “Biz Çine için elimizi her zaman taşın altına koymaya hazırız. Yapmış olduğumuz hizmetler devlet politikası olarak bahsedilse de Ak Parti iktidarı olarak Çine Devlet Hastanesi’nin bitirilmesi ve bir rüya olarak görülen Çine Barajı’nın hizmete sunulması büyük hizmetlenderdir. CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Ak parti camiasını yalancılık suçluyor. Biz burda şunu ifade ediyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetlerde zerre kadar yalan söz konusuysa bu halkımız bu kadar reyle bizi ödüllendirip tek başına iktidara taşımazdı. Demek ki biz yalan söylemiyoruz, halkımıza hizmet ediyoruz. Diyorlar ki Ak Parti köylere gidemezmiş. Tayfun Bey,  biz Çine’nin Topçam Köyü’nde de,  İbrahimkavağı Köyü’nde ve Tatarmemişler Köyü’nde de varız. 65 köyde de Ak Parti bayrağı sürekli dalgalanmaktadır. Biz Türkiye’nin her yerinde her ilindeyiz ve Ak Parti her yere tek başına iktidara taşınacak reylere sahiptir. Lütfen önce kendinize bakın daha sonra bizim köylere gidip gitmediğimize karar verin.” şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2013, 03:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472