banner480

CHP'den zafer turu

Seçim zaferini konvoy yaparak kutlayan CHP İlçe Örgütü ziyaret edilen köylerde coşku ve ilgiyle karşılandı.

CHP'den zafer turu
banner269
Pazar günü yapılan seçimlerde en yakın rakibine 8692 oy fark atarak CHP’den Belediye Başkanı seçinlen Enver Salih Dinçer ve CHP Çine İlçe Teşkilatı 4 dönemdir üst üste kazandıkları zaferi konvoy düzenleyerek kutladılar.

Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan konvoy eşliğinde şehir turu atarak kutladıkları zaferi Karakollar, Kahraman, Kabataş, Kargı, Camızağılı, Umurköy ve Akçaova halkı ile de paylaşan CHP’liler coşkulu alkışlarla ve tezahüratlarla karşılandı.

Akçaova Meydanı’nda yaptığı konuşmada Akçaova halkını teşekkür eden Başkan Dinçer, “Seçimler bitti. Seçimler pazara kadar değil, mezara kadardır. Bundan sonra hep beraber olacağız. Bugüne kadar Mehmet Yavaş arkadaşımı sizlere emanet etmiştim. Siz de emanetinize sahip çıktınız. Bugün Türk bayrağımızı Akçaova Belediyemizin gönderine çekmeye gelmiştik, ama daha mazbatalarımızı almadığımız için bu bayrağı Mehmet Yavaş arkadaşıma teslim ediyorum. O da bizim adımıza bu bayrağı Akçaova Belediyesi'nin gönderine Winxbet çekecek” dedi.

Başkan Dinçer’den sonra konuşan ve mazbatasını aldıktan sonra Çine Belediye Başkan Yardımcısı olarak Akçaova’yı köyleri ile birlikte yönetecek olan CHP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yavaş kendisini destekleyen desteklemeyen tüm hemşerilerine teşekkür ederek, “Bana sahip çıktınız, sağolun varolun” dedi. 





Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2014, 00:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472