banner488

CHP’de büyükşehir ve ilçe adaylıkları kesinleşti

Kuşadası hariç 17 ilçe adayını da açıklayan CHP, Aydın Büyükşehir için Özlem Çerçioğlu'nu, Çine’de Enver Salih Dinçer'i, Karpuzlu’da ise Yılmaz Bakkal’ı aday olarak gösterdi.

CHP’de büyükşehir ve ilçe adaylıkları kesinleşti
banner269
Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı kesinleşirken, Çine’de Enver Salih Dinçer ve Karpuzlu’da ise Yılmaz Bakkal’ın Belediye Başkan Adaylığı netlik kazandı.


“Aydın, altın çağını yaşamaya devam edecek”

Adaylığının kesinlik kazanması hakkında konuşan Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, “Adaylığımı iki yıl önce Genel Başkanım Aydın ziyaretinde zaten açıklamıştı. Bu, MYK kararıyla netlik kazandı. Parti Meclisi kararını bekleyeceğiz. Genel Başkanımız açıkladığından bu yana ben çalışmalarıma zaten devam ediyorum. Aydın halkının bugüne kadar görmediği projelerle seçime hazırlanıyorum. Aydın, altın çağını yaşamaya devam edecek" dedi.

“Halkımızın desteklerini bekliyorum”

22 Aralık itibariyle Çine Belediye Başkan Adaylığının netlik kazanmasına ilişkin olarak açıklamada bulunan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Çine için hiç vakit kaybetmeden halkımız için canla başla çalışmaya devam ederek, projelerimizi tanıtacağız. Bahis Siteleri 22 Aralık itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu bizi uygun gördü. Çine Belediye Başkan Adayı olarak, Çineli halkımızın desteklerini bekliyorum.“ dedi.

“Tüm Belediye Başkan Adayları olarak ekip halinde çalışacağız”

Bugün Aydın’da CHP’nin Büyükşehir için açıklanan tüm Belediye Başkan adayları olarak bir toplantı gerçekleştirdiklerini de belirten Başkan Dinçer, “Önümüzdeki yerel seçimlerde başta Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Özlem Çerçioğlu ve tüm ilçe Belediye Başkan Adayları olarak ekip halinde çalışma kararı aldık.” şeklinde açıklamada bulundu.

“Belediyecilik sorunlara odaklanıp çözüm bulmaktır”

 Adaylığının kesinleşmesi hakkında konuşan CHP Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bakkal, “Belediyecilik, halkın içinde, halk ile olmak dokunmak, düşünmek, hissetmek ve hassasiyetle sorunlara odaklanıp çözümü bulmaktır. Bu düşünceyle çıkmış olduğum yolda dün itibariyle CHP Genel Merkez Parti Meclisi tarafından Karpuzlu Belediye Başkan adaylığım kesinleşmiş olup ilçemize ve köylerimize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm Karpuzlu halkımızın desteklerini bekliyorum.” şeklinde açıklamada bulundu.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2013, 14:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
remzi unaldi
remzi unaldi - 10 yıl Önce

yilmaz hayirli olsun .remzi unaldi

SIRADAKİ HABER

banner472