banner480

CHP İlçe Başkanı Mazbatasını Aldı

CHP İlçe Başkanı Mazbatasını Aldı
banner269

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Tayfun Şahin ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldı.

Çine Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı geçtiğimiz günlerde Çine Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi kongreye tek liste ile katılan mevcut başkan Tayfun Şahin, 4.dönem başkan seçilerek yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi. CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçe Seçim Kuruluna giderek İlçe Seçim Kurulu Müdürü İbrahim Ercan’dan mazbatasını aldı. Başkanı Şahin, "Memleketimize, vatanımıza hizmet etmek için yeniden talip olduk. Yönetimin yüzde 70'ini değiştirdik, yönetimimize yeni arkadaşlar kazandırdık. Güzel bir çalışma programımız olacak. Yarın seçim varmış gibi çalışmalarımıza başlayacağız. Mutlu ve gururluyuz" şeklinde konuştu. CHP Çine İlçe Yönetimi mazbatalarını aldıktan sonra Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'i makamında ziyaret etti.

Görev Dağılımı

CHP Çine İlçe Teşkilatını görev dağılımı şu şekilde: Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcısı Tuncer Yılmaz, İlçe Sekreteri Mustafa İğci, İlçe Saymanı Seda Gürdeniz, Bilişim Sorumlusu Ali Güner, Sivil Toplum Kuruluşları ve Sendikalar Sorumlusu Sebahattin Çekin, Seçim ve Hukuk İşleri Sorumlusu Erçin Karabulut, Eğitim Sekreteri Selda Bay, üyeler; Beyhan Olgun, İlhan İri, Metin Ender, Zerrin Erol, Mustafa Furunkoyak, Mehmet Güler, Ulaş Urhan, Hüdaverdi Önel, Osman Çıvgın.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Aziz YILDIRIM
Aziz YILDIRIM - 4 yıl Önce

Hayırlı olsun tekrardan

SIRADAKİ HABER

banner472