banner488

CHP heyetinden Başkan Dinçer’e tebrik ziyareti

CHP heyetinden Başkan Dinçer’e tebrik ziyareti
banner496

CHP Aydın milletvekilleri Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i makamında ziyaret ederek, yeni dönemde başarı dileklerini iletti.

Ziyarette milletvekilleri Tezcan ile Bülbül’e CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır,da eşlik etti. CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, zor bir seçim geçirdiklerini, iyi bir mücadele örneğini millet ittifakı ile gösterdiklerini ve başarıya ulaştıklarını, mutlu olduklarını söyledi.

“Başkanımız bizlerin başını dik tutmuştu”

Derman Belediyecilikle devam edeceklerini söyleyen CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Tecrübeli CHP ilçe Başkanıma ve İyi Parti İlce Başkanıma ve onların nezdinde değerli örgütlere seçim sürecinde gösterdikleri özveriden, mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız başarılı bir belediyecilikle zaten Cumhuriyet Halk Partisi olarak zaten bizlerin başını dik tutmuştu. Bundan sonra da yine Derman Belediyecilikte bu çalışmaya devam edecek. Sizlerin sayesinde Çine’de büyük bir başarıya imza attık. Türkiye’de de önemli bir değişim yaşandı, bir umut oluştu. Şehirlerin üzerindeki kara bulutlar kalktı sanki. 2023’e yönelik bir umut oluştu. Bu enerji ve umutla hep beraber 2023’de Millet İttifakı ile birlikte Türkiye’yi yönetmeye aday olacağız. İl başkanı olarak örgütlerimizden bu yöndeki çalışmalarına devam etmelerini rica ediyorum” dedi.

“Yüzlerimiz gülüyor”

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, “Yüzlerimiz gülüyor. Çine ve Aydın için tabi Türkiye içinde yüzlerimiz gülüyor. Yıllardan beri farklı görüşte olan, duvarı aşıldı. CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, uzlaştırma ve demokrasi kültürünü topluma yaydıkları için teşekkür ediyorum. Farklı siyasi görüşteki insanlar bir araya gelip belirli bir amaç için birleşip başarıya ulaşabiliyormuş bunu Çine’de yaşadık. Türkiye artık kavga, gürültü istemiyor, artık insanlar kardeşlik, barış istiyor. Partililerimizi emeklerinden ve çalışmalarından dolayı kutluyor ve Belediye Başkanımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

“Başka bir dönem başlıyor”

Başkan Dinçer’e yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen CHP Aydın milletvekilleri Bülent Tezcan, “Hepinizin emeğine, yüreğine sağlık. Burada herkes üzerine düşenin fazlasını yaptı. Başkanımıza hayırlı uğurlu olsun. Aydın’da ve Çine’de biz şanslı bir noktadaydık. Vatandaşın karşısına çıktığımızda anlatabileceğimiz, göğsümüzü gere gere oy isteyebileceğimiz gelen bir hizmet birikimimiz vardı. Başarılı bir belediye başkanlığı örneği vardı. Çine’de başarılı bir belediye Başkanımız vardı, bunlardan güç alarak vatandaşımızın karşısına çıktık. Millet İttifakı partililerimize teşekkür ediyorum. Millet İttifakı diye başladık, meydanlarda millet ittifakı bölen değil birleştiren bir ittifak olduğunu anlattık. Sadece 2 partinin değil, bütün demokrasiyi isteyen herkesin altına gireceği bir şemsiye açtık. Gelin herkes burada yerini bulsun dedik. Vatandaşımız Millet İttifakını sandıkta büyük bir demokrasi ittifakına çevirdi. Bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Şimdi artık geleceğe bakacağız. Türkiye başka bir tabloya girdi artık. Yeni bir dönemdeyiz. Toplumda demokrasi için en büyük tehdit olan sandıkla bu iktidar değişmez algısının yerleşmesine darbeyi vurduk. Demokrasi için partiler gelir gider. Türkiye bu riskin eşiğindeydi. Bu iktidarlar seçimle değişmeyecek, seçimin önemi yok gibi bir algı topluma empoze ediliyordu. 31 Mart seçimleri bu algıyı yerle bir etti. Sandıkla gelenin, sandıkla gideceği bir sistemden vazgeçilmeyeceği gösterildi. Hangi partinin kazandığından çok demokrasinin kazandığı bir seçim oldu. Bugünden sonra hizmet dönemi başlıyor. Vatandaş hizmet bekliyor. Belediye Başkanlarımız hizmet üretecek, örgütlerimiz propagandasını yapacak. Bizim belediyelerdeki başarımız 4,5 sene sonra Türkiye’nin hem demokrasinin kazanımı olacak hem de Türkiye’de büyük iktidarın kazanmanın yolunu açacak” şeklinde konuştu.

Vatandaş kimi istediğini sandıkta gösterdi

Burada iktidarın artık şapkayı önüne koyup düşünmesi gerektiğini belirten Tezcan, “Bu millet çatışmadan, kavgadan yoruldu. Artık Yüksek Seçim Kurulu Pazartesi günü İstanbul seçimlerini görüşecek. Ben bir endişe duymuyorum. Şikayet dilekçelerini ayrıntılı olarak inceledim, hiçbir ciddi gerekçe yok. 15 bin farkı kapatmaları mümkün değil. Kapatamıyorlar. YSK’da bu itirazları inşallah red edecek. Türkiye’de seçime ve hukuka olan güven toplumda daha da pekişecek. Cumhuriyet İttifakı seçimler sürecinde benden olmayan vatan hainidir, düşmandır, bu mesele baka meselesidir bir dil oturttular. Millet İttifakı olarak biz herkesi kucaklaşacağız dedik. Vatandaş sandıkta çatışma diline değil, kavga istemediklerini gösterdi. İstanbul ve Ankara’da çeyrek yüzyıl sonra Millet İttifakının adayları başkan seçildi. Geleceği de bunun üzerine kuracağız.”

“Jeotermal sorunun çözelim”

Aydın Türkiye’de en fazla hava kirliliği olan şehirler arasında olduğunu söyleyen Tezcan, “Yerel yönetimlerin kusuru mu? Belediyelerin kusuru mu? Hayır. Jeotermallerin kusuru. Yıllardır Belediye Başkanlarımız, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, örgütlerimiz bağırıyor, Aydın’ın havasını, suyunu, toprağını kirletmeyin diyorlar. Bu jeotermaller bu kadar kontrolsüz biçimde ruhsatlandırılması Aydın’ın geleceğini yok edecek. Meclis araştırması önergesi verdik. Sayın Mustafa Savaş dahil olmak üzere AK Parti Milletvekilleri meclis bu konuyu araştırmasın diye oy verdiler. Bizler araştırılsın diye oy verdik. Aydın’da ve Çine’de vatandaş iş bekliyor, çiftçi ve esnaf destek bekliyor. Belediyelerin gücüyle, Ankara’nın gücünü bir araya getirelim, Aydın’ın hava kirliliğine bir sınır koyalım. Hava kirliliğin de birinci olması Aydın’ın aydının ayıbı değil. Ankara’da hükümetin ayıbıdır. Sıkıntıyı hep beraber çekeceğiz. Aydın’ın hak ettiği yere gelmesi için çalışacağız. Yoksa 5 senede bir Aydın’a gelip ben aday olacağım deyip ondan sonra memleketini bırakıp gidip Ankara7daki günü Aydın için kullanmazsanız seçim günüde vatandaş size sandıkta söyler” dedi.

“Kimsenin yüzünü kara çıkarmadık”

Ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür eden Başkan Dinçer, "Biz tüm ekibimizle Millet İttifakı olarak belediye meclis üyelerimizle hep beraber bizleri aday gösterenlerin yüzünü kara çıkarmamak için elimizden geldiğince çalıştık. Tüm ekibimize ve halkıma teşekkür ederim. Bu seçimin alınmasında sizlerin bizim arkamızda olanız en büyük etken ve Özlem Başkanımızın da Büyükşehir Belediye Başkanı olması. Biz bunu geçen dönem ispatladık. İlçe ve Büyükşehir Belediyesinin birlikte çalıştığında daha başarılı işler yapabildiğini tüm Cumhuriyet Halk partili ilçelerimizde göstermiştik. Vatandaşımız bunu gördü. Halkımızın sayesinde ben yeniden başkan seçilirken Büyükşehir de de Özlem Başkanım seçildi. Tüm halkıma desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Önümüzdeki 5 yıl hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472